važi saveti

Volela bi da bude stilista mlađih koleginica, jer joj je moda hobi: Pevačica otkriva šta devojke ne bi trebalo da oblače

0

Dragica Radosavljević Cakana važi za pevačicu istančanog ukusa, a odabir modnih kombinacija joj predstavlja pravo uživanje. Stoga, sada ima dobre savete za koleginice.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Poznata pevačica Dragica Radosavljević Cakana decenijama važi za damu sa javne scene koja ima najviše stila, a njene odevne kombinacije neretko oduševljavaju kako publiku, tako i modne kritičare koji nemaju šta da joj zamere.

 

Ona se vodi elegancijom, otmenošću, sofisticirašnoću kada je na sceni, a svakodnevne obaveze obavlja u urbanim i ležernim kombinacijama.

 

 

 Vodim računa o tome, pratim trendove, imam taj šlif u sebi i pretpostavljam da se to ljudima dopada. Dopada se mojim koleginicama, jedna naša poznata koleginica je ukazala meni tu čast na taj način što je rekla kad budem imala jedan od svojih koncerata,da ću ja da je oblačim ― otkriva pevačica i dodaje da se veoma iznenadi kada vidi dame na ekranu koje nisu primereno obučene svojim godinama i prilikama u kojima se nalaze, ali ona ima rešenje.

 

― Pa ja veoma vodim računa o tome, ne bih da oblačim neke uske haljine i otvorena leđa, otvorena ramena, da se razgolitim, jedino ako me neko specijalno ne isfenira, za neke specijalne trenutke, više volim da sam kežual obučena i da to ima neku notu elegancije za snimanje, ali sam u suštini vrlo opuštena. Znam tačno šta ću sa obućem, nisam više opterećena kupovinom po cenu života.

 

Pevačica smatra da ne bi bilo loše uvesti i takozvanu "modnu policiju", jer je sve više mladih devojaka koje biraju provokativne, izazovne kreacije, bez stila i doze ženstvenosti.

 

Ne znam da li bih bila predsednik, da li bi me imenovali za to, ali ja bih tako volela da neke naše devojke sa scene sredim, da uđem u njihov ormar i da ih obučem. Volela bih da im dam do znanja da ne moraju da oblače to što oblače i da ne moraju stalno da budu u nekim štikletinama i u nekim nenormalnim kreacijama zbog kojih te zabole oči ― završava Radosavljevićeva.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker