inspiracija

Ne trebaju joj skupe stvari da ostavi utisak! Pevačica demonstrira kako pravilno nositi CRVENU boju

0

Uvek nasmejana pevačica i voditeljka postala je jedna od najcenjenijih modnih influenserki jer iz dana u dan pokazuje da je za savršen stil potrebno samo malo mašte i smelosti

foto: Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nekadašnja članica grupe Pussycat dolls i radijska voditeljka Ešli Roberts (40) zamenila je rodnu Ameriku životom u Londonu, gde godinama radi za čuveni Heart radio. Iako je pažnju javnosti skrenula minijaturnim kompletima, složenim plesnim tačkama, glasom i voditeljskim veštinama, vrlo brzo se izdvojila kao žena koja bi, kada bi želela, lako mogla da postane kraljica modnih influenserki jer baš svaka njena odevna varijanta postaje vest dana, bez obzira na to koliko je ležerna ili svečana i koliko je novca uložila u nju.


Ešli je poznata po tome što kombinuje komade luksuznih brendova s high-street odećom i aksesoarima, a svaka njena kombinacija efektna je zato što pažljivo promišlja šta će poneti sa čim. Takva je i najnovija, koja je savršen primer kako treba nositi crvenu boju.

 


Budući da je tako upečatljiva, mnogi izbegavaju da nose crveno od glave do pete ili više od jednog crvenog odevnog predmeta, a Ešli je na putu ka poslu pre nekoliko dana pokazala da je i to dozvoljeno!

 

1 / 4 Foto: Al West / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Ona je ispred prostorija svog radija uslikana u blago zvonastim pripijenim pantalonama burgundi nijanse, a opredelila se za dubok model savršen ako želite da sakrijete eventualni višak u predelu kukova ili stomaka. U pantalone je uvukla jednostavnu bluzu s polo kragnom, a odlučila se za komad identične burgundi nijanse, zbog čega na prvi pogled izgleda kao da nosi kombinezon. Što se tiče crvene boje, Ešli je dodala još samo burgundi torbicu brenda Bottega Veneta  — model Jodie, koji krasi jedan čvor na kaišu i prepoznatljivo tkanje ove kuće nazvano intrecciato, ovog puta u mini-varijanti. Dakle, kada kombinujete crveno sa crvenim nosite samo identične ili makar vrlo (vrlo, vrlo) približne nijanse, poručuje nam Ešli ovim autfitom! Ali šta dodati crvenoj?


Ako pitate Ešli Roberts, u tom slučaju treba se držati klasike! Iako je poznata po neočekivanim kombinacijama poput narandžaste i roze, nekadašnja pevačica ovog puta je odlučila da se drži proverenog recepta. Zato je preko sveta ponela tamnobraon kaput širokih revera, budući da je spoj crvene i braon trik uz koji nemoguće pogrešiti, a sve je začinila neutralnim nude sipelama sa štiklom.

 


 

makonda-tracker