Kristina Radenković: Romantična rokerka

0
Koje odevne predmete kupuje na muškom odeljenju, gde je pronašla savršene kaubojke, šta je neizbežno u njenom ormanu i koje stilove preferira, otkriva voditeljka Kristina Radenković
Kristina Radenković, foto: Marko Sovilj
Kristina Radenković, foto: Marko Sovilj

Kao i većini devojaka, sportska elegancija je nešto što podrazumeva udobnost, ali ROK CHIC pristaje mojoj ličnosti. Kada imam dobre farmerke, kožnu jaknu, boyfriend majicu i kaubojke, osećam se odlično. Nedavno sam u Španiji konačno našla čizme kakve sanjam godinama.

 

Moji modni fetiši definitivno su BELE MAJICE I KOŽNE JAKNE, a i jednih i imam mnogo.

 

Nikada ne bih obukla haljinu sa CVETNIM DESENOM i karnerima koja je sečena ispod grudi, dužine do pola listova.

 

Kada je reč o NAKITU, imam nekoliko vrednih diskretnih komada koje uvek nosim. Retko kad stavim neke veće minđuše, narukvice ili ogrlice, naprosto nisam taj tip.

 

Pristalica sam RETRO stila, ali mislim da je trenutno sve moderno. Konačno je došao momenat kada svako može da istakne ono što voli bez straha da će pogrešiti jer žene s ovih prostora umeju i imaju stila.

 

Umem da ponesem i muške odevne predmete, pa tako imam sako kupljen na MUŠKOM ODELJENJU i nekoliko majica. Vodim računa o tome da uklopim boje i materijale, a mnogo toga zavisi i od prilike, ali najvažnije mi je da garderoba bude UDOBNA.

 

Volim da kombinujem svoj stil sa naznakama trendova, dakle pratim lični osećaj, ali na primer MAŠNE na meni izgledaju kao da ih je neko greškom tu stavio. Imam problema sa prstima i stopalima, zato mi je mnogo važno kakvu OBUĆU nosim. Kod kupovine, retko kad presudi izgled nad udobnošću, a na snimanjima nosim isključivo svoju obuću.

Danilo Mašojević

 

 

makonda-tracker