otkrivamo

Iza srećnih osmeha krije se tajna: 5 stvari koje svaki par učini barem jednom (FOTO)

0

Svako će vam reći da se tajna srećne i duge veze krije u dugoročnim planovima koje pravimo sa partnerom. Ipak, svako od nas zna upravo jednu takvu vezu u kojoj su svi planovi pali u vodu. Kako onda opstati?

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Osim važnih životnih stavova oko kojih morate da se složite, kao što su budućnosti, ciljevi, finansije i deca, tajna srećne i duge veze počiva upravo na onim malim ritualima koji parovi praktikuju.

I drugarice primećuju, ali ti nikada neće reći: Odabir dečka odaje mnogo više nego šti misliš (FOTO)

 

Opstati u dugoj vezi često ume da bude pravi izazov, a svi srećni parovi tvrde da praktikuju ovih 5 stvari barem jednom nedeljno:

 

1. Zaboravite na mobilni, televizju i laptop

 

Da, moblini telefon vam dosta pomaže u obavezama, a televizija je idealan način da se opustite nakon teškog dana. Ipak, odvojte vreme barem jednom nedeljno kada ćete oboje odložiti uređaje na nekoliko sati i posvetite se jedno drugome.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

foto: Profimedia

2. Oživite neku lepu uspomenu

 

Dozvolite da vas male stvari podsete na neki divan trenutak koji ste proveli sa svojim partnerom.


Istina o ženama iz muškog ugla: 6 stvari koje vam partner nikada neće izgovoriti

 

Psiholozi savetuju da nas oživljavanje uspomena čini nostalgičnim i motiviše na planiranje zajedničke budućnosti. Dajte sebi oduška i zaronite u te prelepe trenutke.

 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Shutterstock

 

 

3. Neka dolazak i odlazak postanu pravi događaji

 

Jednostavno "Ćao" nije način da se oprostite, ali ni da dočekate svog partnera. Kada se vaš partner sprema da ode, prestanite da radite to što ste radili, uputite mu pogled i pozdravite se sa njim.

 

Možete li se pohvaliti ovakvom vezom? Ukoliko vaš partner ispunjava OVE uslove, budite sigurni da ste našli ljubav svog života!

 

Ovaj mali ritual ne oduzima dosta vremena, a mnogo govori o tome koliko poštujete svog partnera.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Shutterstock

 

4. Isplanirajte neku zajedničku aktivnost

 

Bilo da idete zajedno u teretanu, na časove plesa ili vežbate kod kuće, zajednička aktivnost je odlična kako biste oživeli svoju vezu.


Nervira ga, ali ti nikad neće reći: 3 stvari koje smetaju muškarcima u dugoj vezi (FOTO)

 

Čak i da niste pobornik zajedničkog vežbanja, jedna obična šetnja biće dovoljna.Potrebno je da svog partnera vidite u situaciji koja nije uobičajena i vrlo brzo ćete se ponovo zaljubiti u njega.

 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

foto: Profimedia


5. Slobodno se dodirnite!

 

Vremenom, obavezw postanu previše stresne, te mnogi parovi zaborave da intima ne mora uvek podrazumevati seks, te ukoliko nemaju vremena za vođenje ljubavi izbegavaju dodir. Ovo je velika greška!


Privlači bolje od ljubavnih čini: 3 stvari zbog kojih će postati samo vaš (FOTO)

 

Iako nemate vremena da budete previše intimni, povremeni dodir ili poljubac u prolazu sasvim je dovoljan da zadržite intimnost sa svojim partnerom.

makonda-tracker