mislite li isto?

Ima li nešto u njihovim godinama? 5 razloga zbog čega su stariji muškarci privlačniji nego mlađi

0

Zrelost i inteligencija često mogu doprineti tome da stariji muškarci odnesu titulu privlačnijih u odnosu na mlade momke 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

U razgovorima o tome šta treba da ima idealan partner dese se često trvljenja oko toga da li su mlađi ili stariji privlačniji. Nekima je nezamislivo da budu u vezi s nekim ko je godina njihovih roditelja, dok drugi preferiraju partnera sa iskustvom.

 

Postoje razna objašnjenja zašto su jedni, odnosno drugi zavodljiviji, a oni kojima su privlačniji stariji najčešće to objašnjavaju na sledeći način.

 

  • Stariji muškarci su zreliji ― kroz životno iskustvo koje stariji muškarci prođu dosta se nauče iz raznoraznih situacija koje im pomažu da održavaju stabilnije i odnose sa razumevanjem gde se onda ostavlja malo prostora za nesuglasice.
  • Neka istraživanja su dokazala da su stariji muškarci inteligentniji, što se u nekim slučajevima opet vezuje za iskustvo koje oni s godinama steknu.
  • Ne donose previše konfuznih odluka, odnosno iza njih nema mnogo nereda kojeg treba rešavati.
  • Stabilnost koju oni imaju u materijalnom smislu može takođe biti jedan od faktora koji doprinosi boljem odnosu, jer ukoliko su obe strane u sličnoj ili približnoj situaciji to doprinosi lakšoj budućnosti i planovima.
  • Smatra se da stariji muškarci više doprinose u radu u kući, oni su skloni da preuzmu odgovornost za rešavanje nekih poslova.

 

 

makonda-tracker