Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 3. do 10. marta

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 3. do 10. marta
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

Ljubav: Zadovoljni ste ljubavnim životom jer imate sve što ste oduvek želeli. Partner vam udovoljava u svemu, pa i u najsitnijim detaljima. Trenuci provedeni udvoje zaista su za pamćenje. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju priliku da upoznaju fatalnu osobu.

Posao: Dobra radna nedelja ispunjava očekivanja koja imate. Uradićete više od planiranog i bićete vrlo zadovoljni. Odlično se osećate jer postižete uspeh na svim poljima. Uskoro stiže nagrada za uloženi trud.

Zdravlje: Neraspoloženi ste bez ikakvog razloga.

 

 

BIK

Ljubav: Partnerski odnosi počeli su da se komplikuju. Sve počne kako treba, a završi se u neželjenom pravcu. Pitate se šta nije u redu sa vašim ponašanjem, a odgovor je – nespremnost partnera da uzvrati istom merom. Očekujte promene.

Posao: Priželjkivali ste povećan obim posla, ali nedostaje vam snage i izdržljivosti. Umor je vidljiv, baš kao i nedostatak mogućnosti za postizanje dobrih poslovnih rezultata. Prihvatite ograničenja i malo se odmorite.

Zdravlje: Letargija.

 

BLIZANCI

Ljubav: Opterećeni ste odnosom u kojem samo vi niste zadovoljni. Partner vas voli, ali vi kao da tražite razlog za nezadovoljstvo. Promenite se, jer vam je to u ličnom interesu. Slobodni pripadnici ovog znaka flertuju kad god im se ukaže prilika.

Posao: Rešenje za poslovni problem predložiće vam znatno mlađa osoba. Primenite ono što znate, poslušajte savet i sve će biti u redu. Grešku ćete ispraviti tako dobro da niko neće ni primetiti da ste je napravili.

Zdravlje: Odlično se osećate.

 

Mesečni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u martu 2017.
 

RAK

Ljubav: Usamljeni ste i nedovoljno srećni. Potreban vam je neko ko bi vas razumeo i voleo na pravi način. Ne vidite u svom okruženju osobu koja odgovara tom kriterijumu. Kraće putovanje van mesta boravka idealno je za upoznavanje interesantne osobe.

Posao: Možete mnogo više od onoga što trenutno pokazujete. Ozbiljno shvatite svoje radne obaveze, jer samo tako možete napredovati. Neophodno vam je dodatno obrazovanje, zato se posvetite učenju.

Zdravlje: Veseli ste i radosni.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker