čuveni ruski astrolog predviđa

NEDELJNI HOROSKOP Pavela Globe od 15. do 21. aprila: Ko nikako ne sme da se ZADUŽUJE, a ko treba da "baci karte" na sto?

0

Zavirite među zvezde i pogledajte šta nam donose u nedelji koja je pred nama 

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Shutterstock / Roman Samborskyi

Lav


Lavovi treba da zahvale voljenima na pažnji i brizi. Ne bi trebalo da odbijate pomoć od njih. Nema ništa loše u tome da se iskoristi tuđa podrška. Pozitivno kućno okruženje može Lavovima dati sreću i novu snagu. Važno je da kuću održavate čistom i urednom, kao i da se češće opuštate unutar svojih zidova, a ne van njih.

 

Devica


Devicama je bolje da troše vreme i novac samo na ono što je zaista važno. U periodu od 15. aprila do 21. aprila ne treba da se zadužujete ili pozajmljujete. Verovatno će se ove nedelje oglasiti stari poznanici ili dalji rođaci. Ako neko pokazuje negativnost, bolje je samo biti strpljiv i ne otežavati situaciju pritužbama i uvredama. Nema ništa gore od psovki u tako nepovoljnom periodu.

Vage


Sada će samo naporan rad pomoći Vagi da ispuni svoje želje. Ako su ove želje vezane za ljubavnu sferu, onda je važno biti otvoren. Vage treba da nađu vremena i za odmor i samoću, jer stalni rad može dovesti do zdravstvenih problema. Astrolozi savetuju da pravilno rasporede vreme. Zdrav san će vam pomoći da uđete u pravo raspoloženje i ostanete budni.

 

Škorpija 


Ako Škorpije osećaju da im je sudbina dala priliku da uspeju u nekom poslu, onda treba da pokušaju da to ostvare. U ljubavi, samci Škorpije neće postati srećniji, ali će oni koji su već u vezi moći da postignu određeni konsenzus o spornim pitanjima. Škorpije će moći da vide koliko je jaka njihova ljubav. Mnogi će morati više da rade kako bi ispravili prethodne greške.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker