zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 29. januara do 4. februara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

 

Šta vašem znaku donosi novi nedeljni horosokop?
Šta vašem znaku donosi novi nedeljni horosokop?foto: Shutterstock/Victoria Chudinova

Lav

 

U ponedeljak, 29. januara, Mesec u Devici će vam doneti fokus na vaš odnos sa finansijama, može doći do zabune oko novca ili sporova oko toga. U utorak, 30. januara, Merkur se povezuje sa Marsom, što će vam doneti prilično odlučan duh za razumevanje zdravstvenih problema. Verovatno će doći do važne komunikacije u vezi sa poslom ili zdravljem sa nekim muškarcem. U sredu i četvrtak, 31. januara i 1. februara, Sunce u Vodoliji i Mesec u Vagi doneće važnost rešavanja problema u vezi sa nekim od vaših rođaka, na primer, možda sklapanja nekog sporazuma ili je u pitanju važna prepiska ili poziv u vezi sa nekom vrstom dogovora.

U petak i subotu, 2-3. februara, Mesec ulazi u znak Škorpije i bavićete se pitanjima nekretnina i nekim stvarima u vezi sa velikim kapitalom vaše porodice. Možda razmišljate o renoviranju kuće. U nedelju, 4. februara, Mesec počinje da ulazi u Strelca – imaćete želju da posvetite više pažnje svom detetu, kao i lični projekat. Za samce Lavove, aspekt može doneti ljubavni sastanak ili prepisku.

 

Devica

 

U ponedeljak, 29. januara, Mesec u Devici će vam doneti fokus na odnos prema telu, kao i na zdravlje. Verovatno će doći do napretka u vašoj ličnoj popularnosti. U utorak, 30. januara, Merkur se povezuje sa Marsom, što će vam doneti prilično odlučan način razmišljanja da rešite pitanja ljubavi i ličnih projekata. To je aspekt kada svoju volju uzmete u šaku i dajete ozbiljan energetski doprinos razvoju. U sredu i četvrtak, 31. januara i 1. februara, Sunce u Vodoliji i Mesec u Vagi doneće važnu komunikaciju o novcu u vezi sa vašim poslom ili potrošnjom.

U petak i subotu, 2-3. februara, Mesec ulazi u Škorpiju – komuniciraćete sa nekim od rođaka, a verovatno ćete i potpisati dokument sa bračnim ili poslovnim partnerom. Važna komunikacija koja vam takođe može doneti oglašavanje. U nedelju, 4. februara, Mesec počinje da ulazi u Strelca – imaćete potrebu da vodite računa o svom domu i stanu

Vaga

 

U ponedeljak, 29. januara, Mesec u Devici će vam doneti fokus na neke stvari iz vaše prošlosti koje su vezane za pitanja nekretnina ili veze sa nekim bliskim. U utorak, 30. januara, Merkur se povezuje sa Marsom, što će vam doneti emotivnu komunikaciju sa partnerom o nekretninama, stanovanju ili uopšte o tome kako se razvijaju odnosi u porodici. U sredu i četvrtak, 31. januara i 1. februara, Sunce u Vodoliji i Mesec u Vagi doneće važnu komunikaciju sa ljubavnim partnerom, kao i po pitanju dece.

U petak i subotu, 2-3. februara, Mesec ulazi u Škorpiju i rešićete finansijske probleme koji su u vezi sa vašim poslom ili zdravstvenim stanjem. Na primer, prijavićete se za plaćanje osiguranja za operaciju itd. U nedelju, 4. februara, Mesec počinje da ulazi u Strelca; aktivno ćete komunicirati sa rođacima, kao i baviti se pripremom dokumenata, karata ili važnih pravnih papira. 

 

Škorpija

 

U ponedeljak, 29. januara, Mesec u Devici će vam usmeriti pažnju na neke poslove vašeg tima, a verovatno i da se bavite zdravstvenim tretmanima ili sportom. U utorak, 30. januara, Merkur se povezuje sa Marsom, što će vam doneti potpisivanje dokumenta, ili ćete uputiti važan zvanični poziv ili zahtev nadležnima. U sredu i četvrtak, 31. januara i 1. februara, Sunce u Vodoliji i Mesec u Vagi doneće važnu komunikaciju u vezi sa nekretninama vezanim za prošlost. Na primer, moraćete da se bavite prodajom bakinog stana ili stana u gradu iz kojeg ste već otišli.

U petak i subotu, 2-3. februara, Mesec ulazi u znak Škorpije i postajete emotivniji, možda zbog ličnih poslova ili u vezi sa odnosom sa partnerom. Možda postoji neka vrsta senzualne komunikacije sa muškarcem. Ako imate decu, verovatno ćete ići sa njima na odmor ili se baviti kreativnim aktivnostima. U nedelju, 4. februara, Mesec počinje da ulazi u Strelca i aktivno ćete se baviti pitanjem prihoda. Postojaće želja da povećate svoju zaradu. Trošite na svoje zdravlje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker