ASTROGIJA

Nedeljni horoskop PAVELA GLOBE od 1. do 7. januara 2024.: Blizance čeka SREĆA U LJUBAVI, a ko treba da se čuva POHLEPE?

1

Zavirite među zvezde i vidite šta je to što vas čeka u prvoj nedelji nove godine 

NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7.  JANUARA
NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7. JANUARAfoto: RossHelen/Shutterstock

Lav


Lavovi sami treba da uzmu ono što im treba, ne čekajući manu sa neba ili prijatnu nesreću. Došlo je vreme za akciju, jer je ovo vreme povoljno za posao i ljubav. Možete ga posvetiti brizi o voljenima i komunikaciji sa prijateljima. Astrolozi savetuju Lavovima da vode računa o drugima. Njihova dobrota će im se vratiti u duploj veličini, i to vrlo, vrlo brzo. Ovo je dobro za karmu i za budući uspeh.

 

Devica


Da bi privukle sreću u svoj život, Devicama će biti potrebno više komunikacije sa voljenima, kolegama i prijateljima. Ovo je dobro vreme za pronalaženje ljubavi, za romansu i sastanke, flertovanje i podizanje odnosa na viši nivo. Morate se ograničiti na nezdravu hranu da biste imali više energije. Samoća takođe neće biti dobar izbor za sreću. Možete promeniti svoje okruženje, svoj imidž, pronaći nešto prijatno za raditi, izaći iz svoje zone udobnosti.

Vage


Jedna od najgorih i najopasnijih navika za Vagu na početku 2024. je radoholizam. Morate naizmenično raditi sa odmorom. Ovo posebno važi za one koji idu na posao 1. januara. Od 2. januara biće povoljno vreme za upoznavanje starih prijatelja, pozivanje prijatelja i voljenih u svoj dom. Astrolog preporučuje da što manje vremena provedete u samoći. Upoznavanje će vam pomoći da pređete na pozitivan talas.

 

Škorpija


Ove nedelje će apsolutno svaka sitnica uticati na život i budućnost Škorpiona i imaće posebno značenje za ove ljude. Ponedeljak će biti težak dan, ali ostatak će biti veoma pozitivan i produktivan. Škorpije će biti ispunjene energijom. Biće puni snage. Ovo će biti dobro vreme za rad - uključujući težak i savesan rad. Fizička aktivnost će biti korisna, ali umereno.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker