zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za SVAKI znak Zodijaka (od 6. do 12. juna)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Sreća
foto: Shutterstock / Krakenimages.com

Lav

Lav uspešno prevazilazi sve prepreke, a zdrave ambicije i liderske osobine će vam omogućiti da postignete veliki uspeh. Ne gubite vreme na sitnice, mudro upravljajte svojim resursima i sve će vam uspeti. Povoljan period za napredak u karijeri i finansijski razvoj.

 

Devica

Samodisciplina, poštovanje ljudi oko sebe i sposobnost da cenite vreme omogućiće vam da uspete u karijeri. Ako prihvatite sva pravila igre, fokusirajući se na najvažnije zadatke, rezultat će biti impresivan.

 

Vaga

Nedelja je pogodna za putovanja, uključujući i virtuelna. Ako ste dugo sanjali da naučite strani jezik, onda je vreme da počnete da se upišete na kurs i proširite svoja znanja. Za vikend posvetite maksimalnu pažnju svojoj drugoj polovini. Varnice ljubavi mogu osnažiti vaš odnos.

 

Škorpija

Ove nedelje mnoge vaše avanture će biti uspešne. Planete govore da ćete u praksi uspeti da realizujete bilo koji od svojih najsmelijih projekata. Za vikend oni usamljeni mogu pronaći zanimljivu osobu koja im može ukrasti srce. Ako ne dođe do toga, onda se može roditi jedno predivno iznenađenje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker