ASTROLOGIJA

HOROSKOP za VLADAVINU RIBA od 19. februara do 20. marta: Jedan znak "pravi čistku" u životu, a koga čeka NOVI POČETAK

0

18. na 19. februar Sunce ulazi u Ribe, poslednji znak Zodijaka i donosi iznenađenja na koja treba da se prirpemite 

HOROSKOP OD 19. FEBRUARA DO 20.MARTA
HOROSKOP OD 19. FEBRUARA DO 20.MARTAfoto: Shutterstock / Konstantin Zibert

Lav

 

Sezona Riba je dobro vreme za opuštanje i protok, a ne za pokušaj kontrole. Možda ste nedavno imali mnogo toga na svom tanjiru, ali vibracije Sunca Riba traže od vas da zakoračite u svoje kreativne cipele i samo dozvolite svom umu da odluta. Ne morate sve da shvatite, umesto toga možete samo da plutate i vidite gde možete da sletite. Ako imate kreativni projekat na kome radite, možete da usmerite deo ove energije u tom pravcu, ali nemojte vršiti pritisak na sebe. Iskoristite ovo vreme da istražite, kreirate, zamislite i vidite šta se dešava. Ako oslobodite bilo kakva očekivanja, možda ćete se samo iznenaditi i smisliti nove i inventivne ideje koje ranije niste videli. Planirajte malo nege o sebi ove sezone ili čak kratko putovanje. Provođenje vremena na moru može biti dodatno punjenje za vašu dušu. Razmišljanje, vođenje dnevnika i meditacija takođe mogu biti moćni za vas i ove sezone. U suštini, ovo je vreme da se hranite iznutra.

 

Devica

 

Sezona Riba sedi naspram vas na točku zodijaka, tako da ste veoma povezani sa njegovim energijama. Sezona Riba je vaša prilika da oslobodite kontrolu i dozvolite sebi da tečete. Umesto da pokušavate da planirate ili pravite strategiju, ovo je vaše vreme da se predate i verujete u to kako će se stvari odvijati. Iako je vaša priroda da budete organizovani i planirani, ovo je dobra prilika da izazovete sebe da budete malo spontaniji. Uradite nešto drugačije, promenite rutinu ili probajte nešto što ste oduvek želeli. Ove sezone vam mogu biti na umu i vaši odnosi. Obratite pažnju na poruke i učenja drugih, jer se čini da će mnogi vaši pokloni i lekcije u sezoni doći iz spoljašnjeg izvora.

Vaga

 

Vaš raspored je možda bio veoma zauzet ili ste se možda osećali povučeno u mnogim pravcima, ali sezona Riba je vaša šansa da počnete da precrtavate stvari sa svoje liste obaveza. Možda se čini kao puno posla, ali ako se posvetite tome, zaista možete mnogo postići pod suncem Riba. Oslonite se na svoju kreativnu i umetničku viziju da biste pronašli rešenja i doveli stvari do tačke završetka. Naravno, sav posao i nikakva igra nije zabava, pa pokušajte da uspostavite ravnotežu tako što ćete izdvojiti malo vremena za stvari koje vas ispunjavaju radošću. Pridruživanje klubu, pokretanje novog hobija ili pohađanje nastave su sjajni načini da to uradite, a takođe vam mogu pomoći da izgradite osećaj zajednice oko sebe.

 

Škorpija

 

Kao drugi vodeni znak, sezona Riba će vas možda naterati da osetite sva osećanja. Ovo je dobro doba godine da razmislite o onome što vam je zaista važno. Šta vam omogućava da se osećate kao sami, a šta vas sprečava ili sprečava da budete ono što jeste? Vaša pažnja se takođe može okrenuti vašem domu i porodičnom životu ove sezone. Možda ćete otkriti da morate da budete tu za određenog člana porodice, ili možda samo vaše odrastanje iz detinjstva i rane će vam doneti izlečenje i osećaj dubljeg razumevanja. Ovo je reflektivno doba godine za vas i ono koje zaista možete iskoristiti da produbite odnos koji imate sa sobom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker