zvezde kažu

Mesečni horoskop za DECEMBAR je STIGAO: Vagama GREŠKA IZ PROŠLOSTI kvari planove, a koga čeka VELIKA LJUBAV?

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama

HOROSKOP ZA DECEMBAR
HOROSKOP ZA DECEMBARfoto: Shutterstock/Victoria Chudinova

LAV

 

Pokrenuti dubokom željom da popravite svoje odnose, ponudićete onima koji su vas razočarali priliku da se iskupe. Ne morate potpuno spustiti gard da biste oprostili, ali morate biti iskreni u svojim namerama da ponovo izgradite veze. Ne pristajete da se pomirite ako ne možete da se oslobodite svoje vezanosti za prošlost. Očekuju vas nove burne romanse i biće vam drago što ste zadržali visoke standarde. Zabavite se dok izlazite, ali ne razmišljajte predaleko u budućnost.

 

DEVICA

 

Žaljenje može poremetiti vaš unutrašnji mir u decembru, izazivajući vas da smatrate sebe odgovornim za načinjene greške. Budite ljubazni prema sebi dok procenjujete svoja osećanja i procenite da li su stvari tako ozbiljne kao što izgledaju. Vera u ostvarenje sna može biti savršen početak za vaš sledeći poduhvat. Zaokupljeni brigama i sumnjama, možda ćete imati poteškoća da ostvarite planove. Govorite iz srca i izazvaćete veliko poštovanje.

VAGA

 

Dok počinjete novo, introspektivno putovanje, istražite svoje promenljive stavove i moralne principe. Razmislite da li vaši prethodni stavovi i dalje zvuče istinito za vas. Venera vlada vašim finansijskim životom od 4. decembra, morate svoje potrebe staviti na prvo mesto, ignorišući strah od toga da ćete biti shvaćeni kao sebični. Osećaj krivice zbog greške iz prošlosti vas sprečavaju da vidite svoj potencijal i da postignete zadovoljavajuće profesionalne rezultate.

 

ŠKORPIJA

 

Dobre vesti, Škorpije! Strastvena Venera stiže u vaš horoskopski znak 4. decembra, darujući vam snažan i zavodljiv magnetizam. Iskoristite svoju privlačnost u svoju korist i da biste ostavili trajan dobar utisak na ljude koje srećete, šarmirajući ih svojom misterijom i seksipilom. Kako mesec odmiče, možda ćete ponovo razmisliti da li ste doneli zrele odluke u vezi sa svojim finansijama i brigom o sebi. Izbegavajte preterano optimističan pristup trošenju kada je vaš pogled usmeren na raskošna iskustva i avanture.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker