astro prognoza

Dnevni horoskop za 13. april: Device, ne verujte u TRAČEVE, jedan znak ne sme da se opterećuje sitnicama, ugrožava vezu

0

Pogledajte šta su vam zvezde spremile ove subote, 13. aprila

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. MART
DNEVNI HOROSKOP ZA 13. MART foto: Rohappy/Shutterstock

 

Lav

 

Zavedite princip fer-pleja, tražite emotivni podsticaj. Postavite jasne granice u poslovnim odnosima i insistirajte na poštovanju jednakih prava. Potražite podršku i razumevanje od voljenih kako biste se osećali bolje.

LJUBAV

Potražite osobu koja razume vaše ideje, nezadovoljni ste pozicijom. Otvorite se prema partneru i izrazite svoje želje i potrebe. Nemojte se zadovoljiti manje od onoga što zaslužujete u ljubavnom odnosu.

POSAO

Potrudite se da sačuvate meru ukusa, imate dovoljno smelosti. Budite hrabri i samouvereni u svojim profesionalnim poduhvatima, ali istovremeno budite taktični i prilagodljivi. Ne dozvolite da vam ego stoji na putu uspehu.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate, ali budite pažljivi s emocionalnim stresom koji može uticati na vaše fizičko zdravlje. Pronađite vreme za relaksaciju i brigu o sebi.

 

Devica

 

Ne polazite od pogrešnih informacija, fokusirajte se na voljenu osobu. Nemojte donositi prebrze zaključke o ljudima i situacijama, već se potrudite da dublje razumete njihove motivacije. Posvetite vreme i pažnju svojoj ljubavnoj vezi.

LJUBAV

Bolje je da svoje misli usmerite ka voljenoj osobi, nego da se suviše zanosite posmatranjem različitih osoba sa strane. Obratite pažnju na potrebe i želje svog partnera i trudite se da ih ispunite. Komunikacija je ključna za održavanje zdravog odnosa.

POSAO

Polazite od nekih pogrešnih informacija ili od lažne slike koju imate o jednoj osobi, tako da poslovni neuspeh predstavlja logičan sled događaja. Budite pažljivi i temeljni u svom radu kako biste izbegli neprijatna iznenađenja. Postavite realne ciljeve i radite uporno kako biste ih ostvarili.

ZDRAVLJE

Odlično se osećate, ali budite svesni svojih emocionalnih potreba i potražite podršku ako vam je potrebno. Nemojte se zatvarati u sebe, već podelite svoje misli i osećanja s voljenima.

Vaga

 

Trenutno se sve svodi na princip uzimanja ili davanja. Budite svesni svojih očekivanja i potrudite se da pronađete ravnotežu između svojih želja i potreba drugih ljudi. Nemojte se ustručavati da postavite granice i zaštitite svoje interese.

LJUBAV

Neko vas iznenada dovodi pred novo emotivno iskušenje. Otkažite se svojim osećanjima i postupite onako kako smatrate najboljim. Budite hrabri i otvoreni za nova iskustva u ljubavi.

POSAO

Važno je da prepoznate vrednost svog rada i zahtevate odgovarajuću nagradu za svoj trud. Ne dozvolite drugima da vas iskorišćavaju ili podcenjuju. Budite sigurni u sebe i svoje sposobnosti.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate, ali budite svesni svojih emotivnih potreba i potrudite se da održavate ravnotežu između poslovnih obaveza i ličnog blagostanja.

 

Škorpija

 

Imate dovoljno smelosti da kažete ono što mislite, ali budite oprezni da ne ugrozite svoj poslovni status. Budite taktični i diplomatija u svojim komunikacijama kako biste izbegli konflikte i nesporazume.

LJUBAV

Upotrebite malo lukavstvo kako biste delovali dovoljno ubedljivo na nekoga. Budite pažljivi u svojim izrazima ljubavi i pokažite svojoj voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje. Nemojte se libiti da izrazite svoje osećaje i potrebe.

POSAO

Važno je da zadržite pravu meru ukusa u svemu što radite. Budite profesionalni i odgovorni u svom poslu, ali istovremeno budite taktični i prilagodljivi. Nemojte dozvoliti da vam ego stoji na putu uspeha.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate, ali budite oprezni s emocionalnim stresom koji može uticati na vaše fizičko zdravlje. Potražite načine da se oslobodite napetosti i negativnih emocija kako biste se osećali bolje.

 

makonda-tracker