ASTRO

Prljav veš i mane: Otkrivamo vam najgore stvari o svakom horoskopskom znaku (FOTO)

0

Ovaj oštri horoskop otkriva sve ono što Zodijački znakovi žele da sakriju

 

 

foto: Thinkstock

Lav


Njihov izuzetno veliki ego i taština bacaju senku na sve njihove kvalitete. Toliko su puni sebe da uopšte ne mogu da zamisle svet u kojem ih neko ne voli i ne želi da bude poput njih. Uvredljivi su pa se poput deteta dure ako ih neko uvredi ili im, ne daj bože, uputi kritiku. Nesposobni su da prime komentar na svoj račun, ali istovremeno Lavovi sebi daju za pravo guranje nosa u tuđi život.


Njih nikada ne možete obmanuti: Ovo je najmudriji horoskopski znak

 

Devica


Džangrizave Device poznate su po tome što svima kvare raspoloženje. Kritične su i stalno zanovetaju, pa nije neobično što s godinama primećuju da imaju sve manje prijatelja. Za Device je karakteristična hipohondrija pa su sposobne u najmanjem simptomu da prepoznaju pojavu teške bolesti.

 

Vaga


Umišljene Vage toliko su opsednute izgledom da ne izlaze iz kuće ako im frizura nije besprekorna. Dok hodaju ulicom, stalno se gledaju po izlozima i prate ko ih sve posmatra. Stalno su u potrazi za pažnjom, pa ih svaki iole uporniji udvarač može zavesti ako im bude delio komplimente na račun izgleda. Lenje su, neodgovorne i pomalo detinjaste. Donošenje važnih životnih odluka im je prava trauma.

 

Škorpija


Škorpija bi lako mogla da ponese titulu najzločestijeg horoskopskog znaka. Ovi pronicljivi lukavci vrlo dobro znaju da pronađu tuđe slabe tačke i ne libe se da ubodu tamo gde najviše boli. Kad ih obuzme ljubomora i posesivnost, ne vladaju sobom i svojim postupcima. Osvetoljubivi su i u stanju da unište sebe, ako će time naneti bol nekome ko ih je povredio.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker