100% tačno

Izračunajte svoj lični godišnji broj: Evo šta vas čeka u 2017. godini!

0
Značenja ličnih godišnjih broja mogu nam pomoći da donesemo neke manje i veće životne odluke, pa da život učinimo boljim, lakšim, zanimljivijim i podnošljivijim

 

foto: Profimedia

 

Broj 3 – Socijalizacija, komunikacija, kreativnost

U ovoj godini na videlo izlaze sve stvari koje ste ostvarili u prethodnoj godini, odnosno sve promene i odluke koje ste posvetili sebi. S obzirom na to da će se u vašem životu događati svašta, važno je da uložite malo više truda i poradite na planiranju, disciplini i koncentraciji.U ovoj godini trebalo bi da provodite više vremena u društvu. Povežite se sa starim prijateljima i poradite na novim poznanstvima, a zauzvrat vas očekuje puno pozitivne energije, veselja i zabave. Ako uživate u plesu, kuvanju, šivenju, slušanju muzike ili gledanju filmova, sve to bi trebalo da radite do besvesti!

 

Razmislite, nije svejedno: Horoskopski znak otkriva za šta bi dušu prodali i samom đavolu


Broj 4 – Red, trud, planiranje, ulaganje

Ova godina posvećena je svemu onome što je potrebno da vam život postao bolji i kvalitetniji. Upravo zbog toga organizacija i planiranje je vrlo važan faktor zbog kojeg će se vaš život pokrenuti i krenuti na bolje.To može uključivati brigu o vasem zdravlju i telu, neki oblik štednje, izmene u vašem domu, rešavanje dugova iz prošlosti, školovanje ili neki drugi oblik nadograđivanja svog potencijala. Ovakve odluke u ovoj godini dugoročno će vam se itekako isplatiti. Idućih 12 meseci rezervišite za planiranje budućnosti. Postavite sebi jasne ciljeve, Razgovarajte s partnerom ili poslodavcem.

 

Broj 5 – Avantura, napredak, promene

Broju 5 ova godina donosi očekivane i neočekivane promene u raznim segmentima i u raznim oblicima. Kod nekih će to značiti preseljenje, nov posao ili ljubavnu vezu, dok će drugi to doživeti kroz promenu razmišljanja ili stavova, ali i životnog stila.Bilo kako bilo, otvoriće vam se brojne nove mogućnosti i zato raskrstite sa starim navikama i rutinama i isprobajte nešto novo i drugačije, ma koliko vam se malo i neznačajno činilo. U ovoj godini privući će vas i sitni poroci poput preterivanja u hrani, piću, strasti, izlascima ili trošenju novaca, pa je zato važno da budete umereni.

 

 

Nastavak pročitajte na narednoj strani...

 

makonda-tracker