Počinje mesec svinje

Kineski horoskop za novembar 2016. godine: Evo zabave, evo novih poznanstava, uz energiju Vode koja će vam pomoći da se snađete u SVAKOJ situaciji

0
Istina, u hladnim danima potrebno je i malo energije Vatre, zato će Petao potražiti utočišta u hemiji i alhemiji - u svom vrelom srcu koje je spremno za novu bliskost.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pacov

 

Da li to ljubav kuca na vrata? Da, baš ljubav! Ni na poslovnom planu nećete biti nezadovoljni ovog novembra, ali morate naučiti da isplanirate svoje obaveze bolje i da ne trošite vreme na rutinske zadatke već na kreativna poboljšanja.

 

Bivo

 

Ne dozvolite sebi luksuz da podrazumevate drage i pažljive ljude! Samo ako toplina tinja u vama bez prekida, bićete u stanju da proizvedete i hemiju privlačenja. A ona će vas odvesti na pravo mesto, u pravo vreme. Na poslovnom planu, može doći i do sitnijih problema, ali vi ćete znati rešenja i pre nego što se pojave.

 

Tigar

 

Koliko su vam zaista važni vaši ciljevi? Ako jesu, onda budite spremni da se potrudite malo više. Naravno da možete i da samo sanjarite, ali i tada planirajte da ćete za ostvarenje morati da zapnete. Biće vam lakše jer novembar donosi dosta zabave, pa ćete lako naći balans. Budite strpljivi u novom poznanstvu - treba vremena da se ljudi otvore.

 

Planeta erotike ima poklon za vas: Nećete moći da se oduprete - sve vodi ka lakom zaljubljivanju!

 

Zec

 

Ako ste do guše upleteni u probleme, nećete ni naslutiti rešenje bez tuđe pomoći - trebaju vam distanca i mirna glava! Svakako, savete primajte samo iz proverenih izvora. Na poslu morate prestati s preuzimanjem svih glavnih obaveza - delegirajte, kako biste mogli da obnovite energiju i povećate produktivnost.

 

Zmaj

 

Ne dozvolite da vas zavara prvi utisak - dajte novom poznanstvu i drugu šansu. Nasuprot tome, u odnosu u kojem ste već mnogo puta prevareni, nemojte davati i stotu priliku. Ako vidite da nema istinske promene loših navika, promenite vi svoj odnos privrženosti. Na poslu zadržite uobičajenu distancu prema komplikacijama koje vam najavljuju, ali razradite nekoliko planova za razrešenje.

 

Zmija

 

Ne preuzimajte na sebe više obaveza nego što možete da obavite. Sigurno ste to i sami pomislili, ali još niste uveli tu kontrolu - vreme je! Takođe, zadržite profesionalne tajne za sebe. Treći je višak u poslovnom razgovoru koji ćete obaviti. Romansa koja počinje ne otvara veliku perspektivu, ali možda ćete biti iznenađeni.

 

makonda-tracker