Igre strasti

Ljubavni horoskop za novembar: Čarobna Venera ruku pod ruku sa velikom romansom, da li ste za ples?

0
Novembar nije miran mesec. Venera dolazi na Marsovo mesto, ulazi u znak Jarca 12. novembra i suprotstavlja se Plutonu, Jupiteru i Uranu...

 

Rakovi, Lavovi, Device...

 

foto: Profimedia

RAK

 

Tokom prethodnih godina vaš ljubavni život bio je oskudan. Saturn, vladar kuće parova, nalazi se u kući u kojoj je zainteresovan više za obaveze nego za bezbrižan ljubavni život. Ove godine to je moglo postati još više frustrirajuće. Iako nećete biti obasuti ružama, ipak je period od novembra 2016. do oktobra 2017. godine stabilan i konstruktivan zato što je Saturn u dobrom odnosu s Jupiterom. Novembar je jedan od najboljih meseci zato što se Sunce nalazi u kući strasti Raka, sve do 21. novembra, a Venera, planeta ljubavi, dolazi 12. novembra u kuću parova Raka.

 

LAV

 

Tokom novembra 2016. godine, ljubavne veze Lavova prolaze kroz dinamičan period. Mars ulazi u kuću parova Lava 12. novembra, žedan akcije i takmičarskog duha. Ali Mars može da donese previše zamaha, presnažnu želju da se nametne svoja volja, što ponekad može da naruši vašu vezu. Voljena osoba može osećati pritisak zbog takvog stava i može čak udaljiti se od vas.

 

Kroz loše dane Mars traži sukobe i donosi nesklad. Ako uzmemo u obzir da su Lavovi strastveni, bilo bi dobro da iskoristite tu Marsovu energiju na aktivnosti zajedno sa svojim partnerom ili za nešto što je u partnerovom interesu, očito tada i u vašem zajedničkom. U mnogim slučajevima ljubav može biti povezana s poslom.

 

DEVICA

 

U vašem ljubavnom životu, zajednički ciljevi vezano uz novac, imovinu ili posao biće u prvom planu tokom oktobra, ali i tokom narednih meseci. Vaši prioriteti biće praktične prirode. Uz to možete da razmišljate o ljubavnim i bračnim ponudama koje će doći kroz ostvarivanje materijalnih ili finansijskih ciljeva. Ovo je pozadina uz koju će vam tranziti dodatno doneti posebne detalje za svaki naredni mesec. Možete očekivati popriličnu dozu senzualnosti, u kući ljubavi i strasti nalazi se Mars sve do 9. novembra, a 12. novembra u istu kuću ulazi zavodljiva Venera.

 

Novembar sa sobom donosi razne turbulencije: Vežite se, polećemo!

 

Novembar vam nudi ljubavna zadovoljstva koja mogu u određenim situacijama doći zajedno sa praktičnim razmatranjima.

 

VAGA

 

Novembar 2016. godine može biti poprilično zanimljiv mesec. Strastveni Mars (i vladar kuće parova Vage) ulazi u kuću strasti Vage 9. novembra. Samo je mala iskrica potrebna da bi buknuo plamen strasti i ljubavi. Možda će vas plamen povesti na ko zna kakvu strastvenu pustolovinu. Zato što Mars čini trigon s Uranom, koji je smešten u kući parova Vage, događaji mogu biti posebni, neočekivani i dinamični. Za duge veze ovo je odličan mesec, jer mogu obnoviti staru srast. Višak energije možete potrošiti na sport, ali ko bi to želio?

 

ŠKORPIJA

 

Puno ćete razmišljati o ljubavi tokom novembra, puno ćete pisati ili pričati, ali kada ćete morati da primeniti nešto od toga, situacija nije sjajna! Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Škorpija, provešće prvu dekadu novembra u kući novca Škorpije i vi ćete sviet gledati kroz praktičnu perspektivu s nedostatkom romantičnog raspoloženja. Venera ulazi u kuću komunikacije i uma 12. novembra 2016. godine. Kako bi se uopšte moglo dogoditi nešto zanimljivo, morate se susresti s partnerom na istoj talasnoj dužini, morate deliti iste vizije i ideje, biti znatiželjni oko istih stvari, pričati i pričati ili pisati jedno drugome o svemu i svačemu! Ipak, moglo bi se dogoditi romantično putovanje.

 

STRELAC

 

Prva dekada novembra 2016. godine može biti razočaravajuća na neki način vezano za vaš ljubavni život. Možete kriviti svoju sklonost hirovitom i zahtevnom ponašanju, uprkosvašoj slobodnijoj prirodi. Pripazite, ovakvo ponašanje umanjuje snagu vašeg zavođenja! U drugoj dekadi situacija se poboljšava zbog Merkura, vladara kuće parova Strelca, koji ulazi u Strelca, dok Mars, vladar kuće ljubavi Strelca, dolazi na bolju i opušteniju poziciju. Vaša glad za ljubavi se vraća, a događaji idu vama u korist. Značajna će biti komunikacija tokom novembra, lakše ćete reći ono što osećate i želite.

 

makonda-tracker