ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

Kako će tranzit Merkura u Vagi 2023. uticati na vaš znak? Blizanci će se ZALJUBITI, a kome preti NOVČANI FIJASKO?

0

Prema astrološkim prognozama Merkur je ušao u sazvežđe Vage od 4. do 21. oktobra 2023. godine.

Tranzit u Vagi, uticaj na svaki znak Zodijaka
Tranzit u Vagi, uticaj na svaki znak Zodijaka foto: Shutterstock

Prema astrološkim prognozama, nagovešteno je da je planeta Merkur od 4. oktobra 2023. godine ušla u sazvežđe Vage i da se očekuje da će svoj tranzit nastaviti do 21. oktobra 2023.

 

Hajde da otkrijemo promene i uticaj ovoga tranzit po vašem horoskopskom znaku.

 

 

Ovan 


Kako Merkur ulazi u Vagu i aktivira vaš partnerski sektor podstiče vas da se otvorite i govorite iz srca. Ovaj tranzit donosi priliku za iskrene i smislene razgovore u vašim odnosima. Nema potrebe da se sada uzdržavate; u stvari, ovo je savršeno vreme da se pozabavite temama koje su vam bliske srcu, čak i ako su možda pomalo diskutabilne ili kontroverzne. Prihvatite ovaj period poboljšane komunikacije i iskoristite ga da produbite svoje veze sa onima do kojih vam je stalo.

 

Bik 


Pošto je Merkur sada u Vagi ključ uspeha vašeg znaka leži u dobroj organizaciji. Vaše misli se vrte oko vaših ciljeva i prioriteta. Želećete da budete sigurni da nećete propustiti nijednu priliku, tako da je od suštinskog značaja da postoji jasan plan. Bilo da se radi o zadacima vezanim za posao ili ličnim ambicijama, posedovanje ciljeva će vam pomoći da držite na oku nagradu i maksimalno iskoristite ovu produktivnu fazu.

 

Kako će se tranzit odraziti na vaš znak Zodijaka?
Kako će se tranzit odraziti na vaš znak Zodijaka? foto: Kaspars Grinvalds/Shutterstock

 

Blizanci


Spremite se za romantičnu i sentimentalnu vožnju, jer Merkur aktivira vaš romantični sektor tokom svog boravka u Vagi. Tokom naredne dve nedelje, neko će pokušati da vas osvoji svojim šarmom i trudom. Opustite se, šaljite slatke poruke za dobro jutro sa slatkim selfijima osobi do koje vam je stalo.  Vaše srce žudi za ljubavlju i vezom, a vi imate savršenu kosmičku podršku da izrazite svoja osećanja i učinite da se oni do kojih vam je stalo osećate zaista cenjenima.

 

Rak


Rak, tržište nekretnina vam se smeši dok Merkur ulazi u Vagu. Ovaj povoljan tranzit aktivira vaš stambeni sektor, što ga čini idealnim vremenom za traženje kuće iz snova. Merkur je direktan i u prijateljskom znaku, što znači da ćete verovatno imati pozitivan ishod kada tražite novi stan, kuću ili mesto za život. Sledeće dve nedelje su prilika, tako da ne oklevajte da preduzmete akciju. Bez obzira da li se selite ili jednostavno istražujete nove životne aranžmane, zvezde su raspoređene u vašu korist za uspešne poslovne poduhvate.

 

 

Lav 


Vreme je da obratite pažnju na detalje dok Merkur ulazi u Vagu i podstiče na pažljivo razmatranje ugovora i sporazuma. Ovaj period je povoljan za donošenje važnih odluka, posebno u pravnim stvarima. Ako imate pravni problem na horizontu, možda ćete čak pronaći kvalifikovanog advokata koji nudi besplatne konsultacije. Naredne dve nedelje su odlična prilika da se pozabavite tim pitanjima. Budite pažljivi, pročitajte sitna slova i uverite se da su uslovi i odredbe usklađeni sa vašim željama pre nego što potpišete na isprekidanoj liniji.

 

Devica


Sa Merkurovim prelaskom u Vagu, u fokusu će biti vaša finansijska situacija. Vreme je da stegnete kesu i usvojite štedljiv pristup svojim finansijama. Ovo je takođe idealan period za razmatranje smanjenja određenih troškova za izdvajanje sredstava za potencijalne investicije. Pazite na svoje finansijsko stanje, istražite načine za uštedu i gledajte kako vaš štedni račun raste dok donosite zdrave finansijske odluke u narednih nekoliko nedelja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker