mesečeva čarolija

Moćan TRIK ZA PRIVLAČENJE NOVCA tokom punog Meseca: Već imate sve što vam treba, a traje samo nekoliko sekundi

0

Danas nastupa junski, tzv. jagodičasti pun Mesec, koji donosi promene pripadnicima svih znakova, a mnogi se okreću jednom ritualu koji priziva finansijsku stabilnost

foto: Tongsai/Shutterstock
foto: Tongsai/Shutterstock

Jun je uzbudljiv mesec u 2020. godini — "zaokružio" je haotični retrogradni Merkur, pokrenuo ozbiljni retrogradni Saturn i najavio uzbudljiv početak leta.
U samom središtu meseca se dešava jedan od važnijih astroloških događaja — pun Mesec, koji nastupa u utorak 14. juna i koji se naziva "jagodičastim".


Jagodičasti Mesec većini će doneti uzbuđenja, lični rast i napredak i pripremu za nove avanture. Astrolozi najavljuju i mogućnost ljubavnih romansi, a uz to što ćemo biti maštari ipak ćemo uspeti da ostanemo nogama čvrsto na zemlji zahvaljujući položaju Saturna.

 

  • Ritual za privlačenje novca


U danima punog Meseca neretko se izvode posebni rituali koji imaju za cilj da u život prizovu pozitivnu energiju, blagostanje i ljubavni spokoj, a najpopularniji su oni za privlačenje novca.

 

Pun Mesec, Jagodičasti pun Mesec
foto: Darkfoxelixir, Shutterstock

Jedan od njih je i trik koji potiče iz zakona o privlačenju, a izvodi se veoma jednostavno.


Sve što je potrebno jeste da u noći punog Meseca izađete pod mesečinu, otvorite novčanik i iz njega izvučete najveću novčanicu koju u tom trenutku posedujete. Dok stojite otvorenog novčanika, potrebno je da zamislite kako novac sa Meseca uleće u novčanik i kažete:


"Sada privlačim obilje. Sjajan je osećaj imati ga i veoma sam zahvalan na tome."

 

mesec, Mesečina, astro, noć
foto: Profimedia

Ne morate odmah da se sklonite, već postoji verovanje da valja ostati ispod mesečine koliko god vam je prijatno, a ukoliko Mesec dobro obasjava vaš dom to možete učiniti i stojeći pored prozora.


Imajte u vidu da oni koji veruju u zakon privlačenja tvrde da ovaj ritual deluje samo u noći punog Meseca i da efekat nije isti u drugim lunarnim fazama.

 

 

makonda-tracker