jeste li među njima?

Njihovim srcima će snežni dani i hladno vreme doneti toplinu: 3 horoskopska znaka koji će pronaći ljubav ove zime

0

Postoje velike šanse da, u period kada svi uživaju u toplim domovima, pod prekrivačima uz pucketanje drva u kaminu, vam se neko pridžuži ispod vašeg omiljenog ćebeta. 

foto: Shutterstock/Sunny studio
foto: Shutterstock/Sunny studio

 

Zimski meseci će za 3 horoskopska znaka ovo biti veoma romantični i uzbudljivi. Držite otvorene oči, ušii i budite otvoreni da svoju ljubav poklonite drugome, a i da vas neko usreći zagrljajima i poljupcima. 

 

Jarac

 

Što se tiče Jarčeva, oni će zimski period u potpunosti iskoristiti. Vreme će trošiti na izlaske, upoznavanje novih osoba, te će tako uživati u koketiranju, te će tako možda pronaći i ljubav svog života na nekom neočekivanom mestu.

 

Rak

 

Osobe rođene u ovom znaku često vole da razmišljaju o prošlosti, o starim ljubavima i da vraćaju uspomene koje su proveli sa osobama u koje su bili zaljubljeni. Ovakav način razmišljanja može da vas sputa u pronalasku nove ljubavi, tako da je vreme da prekinete sa "vraćanjem u prošlost". Zima je za Rakove veoma pogodna za upoznavanje novim ljubavi, od kojih je moguće da će se iz neke izroditi i nešto veliko. 

 

Strelac

 

Na Strelčeve mnogo planeta pozitivno utiče zimi. U vezi sa tim, vreme je da iskoristite sve šta vam ovakva situacija nudi. Zima je posebno pogodna za slobodne Strelčeve jer će oni tako izaći iz konfor zone i tako stvoriti priliku da upoznaju nove osobe, od kojih će se neko poznanstvno pretvoriti u veliku ljubav.

 

makonda-tracker