astro

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Jedan znak čeka prava radost na ovom polju, drugima sledi napet period (do 5. januara)

0

Nedeljni ljubavni horoskop do 5. januara 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Ljubav: Pun Mesec vas aktivira da pokažete svoje emocije i da definišete u emotivnom smislu neke odnose. Bitno je da vi sami sebi znate objasniti emocije, šta osećate prema nekom. Neke tajne ili laži će biti otkrivene.

 

DEVICA

 

Ljubav: Vladar vašeg polja partnerstva je aktiviran na više polja. Moguće je da partner nešto krije ili nešto ne želi da vam kaže. Vi ste stabilni i ne reagujte sumnjom, dok se sam partner ne otvori. Ako ste slobodni, lepa sedmica pred vama, naročito u emotivnom smislu lep dan je prvi dan nove godine, kad može da se pokrene neko dopisivanje ili susret sa interesantom osobom.

 

 

VAGA

 

Ljubav: Od srede imate napetost u sebi, što se tiče ljubavi. Moguće je da ćete biti neodlučniji nego inače, a njaveću sumnju imate u samu sebe, jer ne znate da li pravite dobre korake u odnosu. Ukoliko ste slobodni, najbolje je da ovu nedelju posvetite sebi i odnosu sa samom sobom. Prijaće vam samoća.

 

ŠKORPIJA

 

Ljubav: Vrlo ste stabilni po pitanju ljubavi, a to znači da ako ste u vezi, zacrtali ste put kojiim idete sa partnerom. Ako ste slobodni dolazi vreme akcije, jer imate tačno na umu koga i šta želite u svom životu, tj. pored sebe. U kući partnerstva ima disbalansa, tačnije osoba koja je nasuprot vas još uvek nije sigurna, kao vi. Pustite da vreme odradi svoje.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker