Ona određuje put sudbine...

Zavirite u svoju (ali i TUĐU) sudbinu: Kakve tajne krije dekada u kojoj ste rođeni?

0
Datum rođenja uvek nas klasifikuje u jedan od 12 znakova Zodijaka, ali Sunce samo po sebi teško može u potpunosti da ukaže na nečije osobine, ukoliko nije potpomognuto drugim planetama i aspektima koje one grade međusobno.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Potražite ličnu dekadu i zavirite u svoju i tuđu sudbinu!

 

Ovan

 

Rođeni: 21. marta - 30 marta

 

Sebi svesno stvarate neprijatelje. Srećom, vi ste poput feniksa koji uspešno zacrtano istera do kraja. Dosta ste samokritični i nikad zadovoljni postignutim rezultatima.

 

Rođeni 31. marta - 10 aprila

 

Volite da pokažete da ste najbolji u svemu, ali bi valjalo da malo prikočite jer od trke da u svemu budete prvi, može vam stradati srce i nervni sistem. Diskutabilan uspeh u ljubavi.

 

Rođeni 11. aprila - 20 aprila

 

Volite da držite "slovo" drugima ali treba da znate da je većina osetljiva na iskrene komentare. U poslu uspešniji van granica svoje zemlje. Poprilično ste romantični.

 

Bik

 

Rođeni: 21. aprila - 29. aprila

 

Najveće poteškoće na ljubavnom planu. Toliko emocija, ali teško pronalazite pravu osobu. Razočarani neuspehom i propalim vezama, ljubav usmeravate na ukućane i prijatelje.

 

Rođeni: 30. aprila - 10. maja

 

Kada ste u najvećem problemu jako ste pribrani i niste skloni panici. Izuzetno ste predani poslu, ali i oštri na jeziku.

 

Rođeni: 11. maja - 21. maja

 

Posao i novac su prioritetne stvari. Ne bih rekao da vam emocije ne znače, ali od ljubavi se ne živi. Dobar ste prijatelj, ali ukoliko se opečete, te osobe jednostavno brišete iz adresara.

 

Tajne iz prošlosti koje će vas pratiti ČITAVOG ŽIVOTA: Vaš znak možda prašta, ali OVO ne zaboravlja

 

Blizanci

 

Rođeni: 22. maja - 1. juna

 

Teško bi za vas neko mogao da potvrdi da ste površni ili neozbiljni. Izrazito šarmantni, najveću ljubav pronalazite među osobama koje se bave javnim poslom ili su na nekoj funkciji.

 

Rođeni: 2. juna - 12. juna

 

Celog života ste u potrazi. To može biti bolji partner ili posao. Monolozi vas mogu skupo koštati. U životu najčešće propustite dobre šanse.

 

Rođeni: 13. juna - 21. juna

 

Ekspert ste da sebe uvučete u nevolju. Razlog je najčešće naivnost u jako ozbiljnim situacijama. U srednjim godinama se konačno "dozovete" pameti. Birate neobične partnere.

 

Nastavak teksta pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker