Neke baš privlači sakriveno, tajnovito

Aprilske ljubavne tajne: Period kada se od vas traži da volite bezuslovno dok preljuba vreba...

0
Do 28. aprila planeta ljubavi (Venera) je upravo u vašoj 12. kući, dragi Ovnovi. Eh, kakav će to period biti za vas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

U ovom periodu Ovnovi će biti skloni tajnim vezama i privlačiće vas sve što je sakriveno i tajnovito, piše Lovesensa. Takođe se lako može desiti da pronađete ljubav na tajnim ili neočekivanim mestima. Vaši snovi i intuicija pokušavaju da vam prenesu neke magične poruke. Vaš seksualni život će biti magičan i maštovit, sa puno emocija.

 

Retrogradni hod Merkura preko Bika: S velikom preciznošću za SVE znakove, horoskop pokazuje koliko će situacija biti napeta

 

Pritajeni ste i misteriozni a i okolnosti mogu biti takve da vas spreče da obelodanite svoja osećanja i namere. Čuvajte se prevremenih i nepromišljenih akcija.

 

Magija ružičastog Meseca: Samo odvažni koji otvore srce videće put do srodne duše

 

Ovaj period traži od vas da volite bezuslovno i nesebično. Za neke Ovnove ili one kojima je podznak u Ovnu je moguća i neka neostvarena žudnja ili ljubav. Odložite donošenje odluka i u ovom periodu samo uživajte u svojim osećanjima. Krajem aprila i početkom maja biće naglasak na erotskoj komunikaciji a možda ćete osećati i potrebu da pišete ljubavna pisma ili ljubavne romane ili da čitate takve sadržaje.

makonda-tracker