Pomoć u teškim životnim situacijama

Numerolozi kažu: Smernice ka najboljim rešenjima daje BALANS BROJ

0
Svaki čovek različito reaguje na izazove koje nam život svakodnevno donosi i stavlja nas na test izdržljivosti...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kad god se naša unutrašnja ravnoteža poremeti, piše Lovesensa, jedni će potiskivati nemir i nezadovoljstvo u sebi, dok će drugi naglo reagovati i otvoreno pokazati sva svoja osećanja, a možda i izgubiti kontrolu nad rečima i ponašanjem.

 

Između ove dve krajnosti postoji još niz mogućnosti - numerologija nas savetuje kako da najlakše ponovo uspostavimo ravnotežu - na osnovu ličnog balans broja! Kada ste u napeti i suočavate se sa ozbiljnim problemima vaš lični broj nije toliko uticajan, već ga tada zamenjuje balans broj. To je broj koji vas vodi i štiti u kritičnim situacijama i pomaže da uspešno rešite probleme.

 

Kako da izračunate balans broj?

 

Redni broj početnog slova vašeg imena u azbuci saberite sa brojem koje zauzima početno slovo vašeg prezimena. Ukoliko u imenu i prezimenu imate slova kojih nema u azbuci, poput Q, W, Y i X, onda izračunajte svoj balans broj u abecedi, po istom principu po kojem se računa u azbuci.

 

Balans broj 1

 

U napetim i teškim situacijama budite spremni da podelite svoje probleme i nevolje sa prijateljima i porodicom. Osobe sa balansom 1 često skrivaju osećanja, čuvaju teške emocije i žele sve sami da reše. Ipak, trebalo bi da budete otvoreni za savete bliskih ljudi, da otkrijete njihov pogled na čitavu situaciju i dobijete informacije koje vam mogu pomoći. Snaga, kreativnost i hrabrost su vaše oružje sa kojim pobeđujete svaku krizu.

 

Nakon OVIH saznanja i susreta: Za vikend od zvezda očekujte POKLON

 

Balans broj 2

 

Poslužite se dobro smišljenom taktikom i diplomatijom u rešavanju problema. Osobe čiji je balans 2 previše su osetljive i moraju dobro da se potrude kako bi doveli svoje misli i osećanja u ravnotežu. Morate da budete hrabri i da prestanete da bežite od problema zbog straha od sukoba. Ne plašite se poraza jer ćete iz svakog izaći još jači i spremniji na sve oluje koje život donosi. Vaš urođeni talenat je da pronađete zadovoljavajuće rešenje za sve, ali da biste to postigli morate da se lakše oslobađate briga i radite na optimizmu - afirmacija je vaš najbolji prijatelj.

 

Balans broj 3

 

Iskoristite svoj neodoljivi šarm kako biste rešili problematične situacije. Osobe koje imaju balans 3 često su vrlo emotivne kada se suoče sa problemima, pa je potrebno da uključe dozu objektivnosti pri rešavanju teškoh životnih situacija. Izbegavajte da se čvrsto vežete za jedno rešenje, već sagledajte više opcija i učite na vašim i tuđim grekama iz prošlosti. Budite optimistični u pogledu na problem kako biste ga što efikasnije i lakše rešili.

 

Nastavak teksta pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker