Nedeljni horoskop

Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 26. avgusta do 2. septembra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 26. avgusta do 2. septembra
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

Ljubav: Veoma zanimljiva dešavanja na vašem radnom mestu sasvim su verovatna. Dopada vam se nepoznata osoba koju često viđate, a kako stvari stoje, i vi njoj. U ovom periodu sve je moguće.

Posao: Mnogo je posla pred vama u toku ove radne nedelje, pitate se hoćete li uspeti sve da postignete, ali ne brinite, postići ćete sve što je potrebno, i to sa naročitom lakoćom i zadovoljstvom.

Zdravlje: Nesanica.

 

BIK

Ljubav: Idealno bi bilo da se zaljubite ili da u ovom periodu nešto značajno uradite u toj sferi života. Moguća je ljubav preko posla ili sa osobom s kojom ste odavno prekinuli vezu.

Posao: Aspekti Venere, Merkura i Jupitera donose fantastičnu radnu nedelju. Odličan period za promenu radnog mesta ili napredovanje na postojećem poslu. Zvezdano nebo veoma vam je naklonjeno, iskoristite povoljne prilike.

Zdravlje: Počnite dijetu.

 

BLIZANCI

Ljubav: Veoma skladan odnos s voljenom osobom čini vas srećnom. Partner ima predloge i želje koje bi trebalo da ispunite. Ove nedelje dobićete izuzetno radosnu vest. Sve je u najboljem redu.

Posao: Slaganje s kolegama doprinosi efikasnosti koju pokazujete. Postići ćete odličan rezultat, a nagrada se podrazumeva. Preduzmite nešto u vezi sa zaostalim računima.

Zdravlje: Problem sa alergijama.

 

Gde smo tu mi i imamo li moć izbora: Da li je sudbina ZAISTA unapred predodređena u natalnoj karti?
 

RAK

Ljubav: Potpuno razumevanje koje imate s partnerom posledica je svega što ste uradili u prethodnom periodu. Zaljubljenost prelazi u ozbiljnu ljubav, a vi se najbolje osećate u takvim okolnostima. Uživajte.

Posao: Ostvaruju se očekivanja koja imate. Napredak je sasvim siguran, a i zarada se povećava. Planirate da ostvarite sve ono što ste zacrtali. Uspećete sigurno.

Zdravlje: Sasvim solidno.

 

makonda-tracker