U zvezdama zvezda piše

Uporedna natalna karta Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera: Bračni život Škorpije sa Mesecom u Biku i ponosnog Lava

0
Jedan od najpoznatijih astrologa u našem regionu uradio je uporednu natalnu kartu Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera. Kako i sam kaže, bajka je počela!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Uporednu natalnu kartu naše teniserke Ane Ivanović i nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera uradio je Dušan Veličković, jedan od najpoznatijih astrologa u našem regionu.

 

On, između ostalog, navodi da su datum i dan venčanja Švajntajgerovi izabrali zbog Meseca u Vagi, jer Mesec je simbol porodice, a Vaga je simbol braka.

 

Horoskop Ane Ivanović ukazuje na to da je godinama tražila nekog poput Švajnija i da je uspela u tome... Ona je Škorpija sa Mesecom u Biku i Venerom u Strelcu. Bik uzdiže Mesec i jača ga do maksimuma, ali ne treba da zaboravimo da je Bik znak novca i materijalnog uživanja, a Mesec predstavlja i majku.

 

Ovo ukazuje na to da je Anina majka bila uključena u izbor zeta i svega ostalog. To su jake majke koje ne prepuštaju ništa slučaju i maksimalno dominiraju nad svojom decom", otkriva Dušan.

Nina Radulović i Branislav Lečić: Uporedni horoskop poznatih

 

Venera je planeta braka i kad se nađe u Strelcu, to ukazuje na bračnog partnera koji je druge vere ili nacije. Sada ono najbitnije, što je bilo presudno da to bude Švajni. Anina planeta sreće je u znaku Ovna, koji vlada Nemačkom.

 

Njoj od Nemačke ne može da ne bude dobro, šta god to bilo. Mislim da je to bio presudan argument njene astrološkinje, koja joj je izabrala i datum za venčanje", objašnjava Dušan, ali i otkriva da će presudnu ulogu za (ne)mir u njihovom budućem životu imati njegova majka, Monika.

 

makonda-tracker