Za novembar 2017. godine

Ciganske karte ne greše: Buran period je pred nama

0

Lopov - Istina - Nada, ovo su lepe karte za zauzete Device. One mogu u odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom uneti više nežnosti, romantike, senzualnosti...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN


NEŠTO NOVCA – SUDIJA - DAR


Ljubav


Nešto oskudnija i lošija komunikacija u emotivnim vezama i brakovima koja stoji Ovnovima u prvoj dekadi novembra, može se prevazići, problemi razjasniti i poboljšati situacija. Kraj meseca je posebno lep Ovnovima koji planiraju brak, otpočinjanje zajedničkog života, veridbu. Slobodni pripadnici ovog znaka biće u fazonu novih poznanstava, ali će se teško istinski otvarati suprotnom polu. Malo ćete lutati, mnogo flertovati, a ako se pojavi "ozbiljan kandidat za osvajanje vašeg srca, to će se dogoditi u drugoj polovini novembra. Tek ovoj osobi moći ćete da pokažete koliko ste zaista nežni i željni ljubavi.


Posao


Početke novih saradnji, poslovnih projekata, dogovora očekujte tek sredinom novembra meseca. Prvi deo novembra uglavnom će se svoditi na svakodnevne obaveze, na završavanje papirologije, prikupljanje dokumentacije koja vam je bitna, ili na kontakte sa potencijalnim saradnicima. Em će u drugom delu novembra biti življa atmosfera na poslu, em vas tada očekuju i bolje finansijske prilike. Pojedini Ovnovi u poslednjoj dekadi meseca mogu očekivati i napredovanje, promenu radnog mesta ili novčanu nagradu.


Zdravlje


Mogući su problemi sa žalucem i crevima, pa bi bilo dobro kontrolisati ishranu. Stariji pripadnici znaka mogli bi imati problema sa šećerom i holesterolom.


BIK


KUĆA – ČEŽNJA - GUBITAK


Ljubav


Bikovi u dužim emotivnim vezama nadaju se stabilizaciji odnosa sa voljenom osobom, a neki od vas priželjkuju i konkretizaciju veze, u smislu zajedničkog života ili braka. Bojim se da tokom ovog meseca sve može ostati samo na vašim željama, a da će realizacija planova biti malo izvesna. Očigledno je da ste vi i partner u jednom neudobnom periodu, kada je potrebnije usmeriti se na stabilizaciju i očuvanje odnosa, a planove za budućnost ostaviti za neku drugu priliku. Slobodni Bikovi, pogotovo oni koji su duže sami mogu se odlučiti za jednu neobaveznu priču, nadajući se da će ona vremenom prerasti u nešto više.


Posao


Već duže vreme se suočavate sa određenom stagnacijom u svojim planovima i ciljevima, i evidentno je da još uvek nije u potpunosti otvoreno vreme za vaše napredovanje i veće pomake. Trudite se da sačuvate ono što imate, posvetite se poslovnim partnerstvima i saradničkim odnosima u kojima ste, izvršavajte svoje obaveze na vreme i težite skladu u komunikaciji sa drugima. U drugom delu novembra može se otvoriti prostor za novu saradnju ili projekat, koji na prvi pogled, dosta obećava.

 

Mala amajlija donosi sreću svakom horoskopskom znaku: Proverite koja je vaša (FOTO)


Zdravlje


Statičnost, preterano uživanje u hrani i slabo kretanje vam je veliki minus tokom novembra. Ukoliko želite da se osećate bolje, moraćete da promenite svoje navike.


BLIZANCI


MISAO – NEPRIJATELJ - LOPOV


Ljubav


Malo dešavanja za one koji su u emotivnim vezama i brakovima. Uglavnom će se odnos sa partnerom svoditi na svakodnevicu, koja će kao i do sada, biti prožeta i usponima i padovima. Očigledno je da nešto u vašoj komunikaciji sa voljenom osobom ne funkcioniše baš kako treba, ali moguće je i da vas obaveze odvlače jedno od drugog, pa iz tog razloga imate malo vremena za lepe zajedničke momente. Blizanci koji su slobodni mogu osetiti veliki emotivni zanos prema jednoj osobi. Smatraćete da ste pronašli osobu baš po vašoj meri, što nije nemoguće, ali računajte da će veza biti prožeta jakim strastima i ljubomorom.


Posao


U ovom mesecu imate mnogo snage i volje, ali sa druge strane – potpuno ste neorganizovani, a možete se i zaluđivati nekim nepraktičnim i neprofitabilnim idejama I planovima. Nemojte se "širiti" na sto strana, već se fokusirajte samo na jedno, najbitnije pitanje ili segment, jer ćete na taj način obezbediti sebi uslove da uspete. Trudite se da u komunikaciji budete jasni i ne računajte na to da drugi mogu da vam čitaju misli, jer će nedorečenost dovoditi do nesporazuma. Po pitanju novca – iskreno, onako.


Zdravlje


Svaki čas će vam nešto faliti. Malo, malo pa ćete biti umorni, pa prehlađeni, na vas će se lako kačiti virusi i bakterije. Potrebno je da ojačate svoj imunitet.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker