sa promocije

Beograđanke znaju kako postati ikone stila

Na nedavno održanoj promociji knjige Branke Kovačević "Kako postati ikona stila? Beograđanke znaju" pojavile su se neke od najpoznatijih beogradskih dama, a među njima je bila i princeza Jelisaveta Karađorđević. Pogledajte kako je bilo na promociji i saznajte o čemu govori ova knjiga.

3
1 / 21 Foto: Promo

Knjiga "kako postati ikona stila? Beograđanke znaju" informisaće vas, modno razbuditi, inspirisati, naterati na akciju i povesti u intimni modni svet Beograđanki koje su svoj stil vredan divljenja gradile ovde na Balkanu, ali i širom sveta.

One su autentične, jedinstvene, neponovljive i naravno veoma lepe!

Osećaćete se kao da ste proveli popodne sa svakom od njih u laganom, dugom ćaskanju uz mirišljavi kapućino sa puno pene i kolačiće sa kremom, otvarajući temu za temom. Sve ono što žene zanima. Gde se odevaju, zašto vole cipele, gde izlaze, da li se plaše starenja, u čemu je tajna njihovog uspeha...kao i mnoge druge tajne:

- Zašto se princeza Jelisaveta Karađorđević prvi put udala u ski odelu

- Kada su se i kako Roksandi Ilinčić otvorila zlatna vrata uspeha i zašto njene haljine nose najslavnije žene sveta

- Zašto Verica Rakočević spava u svilenom vešu i svilenoj spavaćici a njen suprug Veljko u helankama

- Zbog čega bi glumica Jelisaveta Teodosić danas odmah pristala da bude model i zašto je njen stil uvek obojen u crno, i pomalo dorćolski fucnut

- Kako su iz ugla jedne od najboljih skauta Evrope Jelene Ivanović izgledali kastinzi Iv Sen Lorana, Armanija, Gotjea i kakva je lepota danas na ceni

- Zašto se Jovana Joksimović umorila i od mode i zbog čega danas šopinguje pritiskom na ’’jedno dugme’’

- Zbog čega je, po tvrđenju pevačice Ane Stanić, vrhunski sako ’’must’’ u svakom garderoberu

- Zašto se haljine Marije Tarlać prodaju kao vruće krofnice

- Kako je Mila Litvinjenko pokorila svetski biznis forum u haljini od pravog kokošijeg perja....

... i još mnogo, mnogo toga neponovljivog!

Ovo je zapis o jednom vremenu, trag za budućnost, sjajna priča o životnom i modnom stilu veoma posebnih Beograđanki, vremenu u kom su živele, stvarale i oplemenjivale svet svojom lepotom! Knjiga koju ćete čuvati, poklanjati i njene tajne otkrivati postepeno.

makonda-tracker