KONAČNO — CRVENI TEPIH!

ZALJUBLJENICE U MODU SU OVO ČEKALE MESECIMA: Haljine koje su obeležile otvaranje 77. Filmskog festivala u Veneciji

0


U jednom od najlepših gradova sveta sinoć je otvoren Međunarodni filmski festival, koji je okupio neka od najvećih imena filma, a dame su zaštitne maske uspele da iskoriste kao aksesoar i veličanstven dodatak svom modnom izdanju

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznato je da Venecija ima mnogo nadimaka — Nevesta mora, Kraljica Jadrana, La Serenissima, Grad mostova, a jedan od njih je i Grad maski, što je na ovogodišnjem izdanju čuvene Mostre nesumnjivo slučaj!


Pandemija virusa korona donela je nova pravila ponašanja i mere opreza i na crveni tepih, pa su neke od zvanica poput Kejt Blanšet, Tilde Svinton i Roberte Armani nosile zaštitne maske, a videli smo različite: od klasičnih hirurških do glamuroznih komada ukrašenih draguljima.

 


Ipak, kao i uvek kada je reč o Venecijanskom festivalu, i ove godine su u prvom planu filmovi i stil! Već smo pisali o tome šta će srećnici koji su ovih dana u Veneciji imati priliku da gledaju na velikom platnu, a šta smo prve festivalske večeri mogli da vidimo na crvenom tepihu pogledajte u galeriji.

 

Dopadale vam se sve haljine ili ne, jedno se damama mora priznati — potrudile su se i očigledno je da su se i one uželele crvenog tepiha!

 

1 / 13 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker