Milena Dravić - galerija

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

miona

18-07-2009 19:23h
SVAKA CAST NA SVEMU STO STE POSTIGLI U ZIVOTU,ZAISTA STE SJAJNA GLUMICA!!!

jana

12-08-2009 19:28h
To je trajanje i karijera.Svaka cast!

verica

05-09-2009 16:08h
divni ste sve najbolje !!

Mirjan Milosavljevic

06-11-2009 19:29h
I vas volimo...i to puno.Bojan i Mirjana

Branka

27-11-2009 17:54h
Draga Milena,rijetko se radjaju takvi talenti i takve dobre licnosti kao sto ste Vi !!!
Sretna sam sto postojim kad i VI ...
Srdacan pozdrav od Branke Trninic Pasic iz Banja Luke

predrag golubovic

14-12-2009 12:07h
najbolju glumacki par za sva vremena,hvala za nezaboravne uloge.

Ruzica

31-03-2010 21:13h
Postovana gospodjo Milena,
S nestrpljenjem ocekujem 14. april kada cu iz Kikinde doci u Beograd da Vas gledam u Zvezdara teatru. Pripremicu Vam skroman poklon, medenjake koje pravim i zelim da Vam ih licno urucim na sceni posle predstave. To ce biti moj skroman dar za Vas jer ste ya mene glumica koju volim i postujem.
Ruzica Nedin iz Kikinde
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: