zato je mršavica

"Kako je ova žena uopšte živa?!" Kad čujete šta Gvinet Paltrou pojede u toku dana – ogladnećete!

0

Video u kome poznata holivudska glumica i mršavica Gvinet Paltrou otkriva kako izgleda njen dnevni meni za kratko vreme je prikupio čak tri milona pregleda.

Gvinet Paltrou
Gvinet Paltroufoto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

U poslednjoj epizodi podkasta „Umetnost dobrog zdravlja“, voditelja i doktora prirodne medicine Vila Kola, glumica Gvinet Paltrou je govorila je o svojoj svakodnevnoj velnes rutini.

 

Gvinet je otkrila da do podneva uglavnom jede dva puta.

 

- Vodim neku vrtsu povremenog posta. Ujutru pojedem nešto što mi neće podići nivo šećera u krvi. Dobro je što mi to ostavlja i mesta za kafu u međuvremenu. A onda negde oko 12 sati opet pojedem nešto - rekla je glumica.

 

 

Taj obrok u podne, kako je rekla, je uglavnom supa. Konkretno, Gvinet na svom meniju ima čorbu, odnosno bujon od kostiju. Pravi se tako što se kosti puste da prokuljučaju, što ima dosta zdravstvenih prednosti.

 

 

Paltrou je takođe rekla da pokušava da "uglavi" sat vremena kretanja u svoj dnevni raspored, bilo kroz šetnju, pilates ili kroz rad sa svojim fitnes guruom.
 

- A onda nešto kasnije idem u saunu. Tamo ostanem oko pola sata - otkrila je poznata glumica.

 

Nakon ove svoje rutine, Gvinet ima večeru negde predveče. Kad je to rekla, mislila je da ne bi trebalo imati obrok suviše kasno.

 


- Za večeru pokušavam da jedem prema pravilima paleo dijete. To znači puno povrća. Zaista mi je važno da na taj način obavim svoju detoksikaciju - ispričala je Gvinet.

 

Paleo dijeta je ishrana zasnovana na hrani za koju se pretpostavlja da su je jeli rani ljudi, a sastoji se uglavnom od mesa, ribe, povrća i voća i isključuje mlečne proizvode, žitarice i prerađenu hranu.
 

Kao što smo već rekli, ovaj video je za veoma kratko vreme prikupio tri milona pregleda. Međutim, mišljenja su veoma oprečni. Jedni su oduševljeni njenim režimom ishrane, dok drugi smatraju da je malo preteran, odnosno da je ovo samo izgovor za izgladnjivanje.

 

- Zašto promovišemo gladovanje kao velnes rutinu - upitao se jedan momak u komentaru na ovaj video.

 

@dearmedia #gwynethpaltrow shares her daily wellness routine on The Art Of Being Well, listen now 🎧 #wellnessroutine #healthandwellness #healthylifestyle #routines #goop #podcastclips ♬ Aesthetic - Tollan Kim

 

Neki su bili malo suroviji u komentarima, pa su nazivali lažljivicom i pitali da li moguće preživeti sa tako malim unosom kalorija.

 

- Kako je ova žena uopšte živa - zapitao se jedan od korsnika Tik Toka. 

 

A bilo je i duhovitih komentara.

 

- Kad bih ja jela ovako verovatno bi od mene ostale samo kosti bez ikakvog mesa. Ali dobro, to je bar praktično. Ovako uštedite na hrani, pa možete da za nekoliko dana da produžite putovanje za godišnji odmor - našalila se jedna devojka u komentaru.  

 

 

 

makonda-tracker