Naxi Oaza: Svečano otvaranje uz Željka Vasića

0
Svečano otvaranje Naxi Oaze, smeštene u glavnom atrijumu Delta City-ja, zakazano je za petak 4.jula i biće u znaku spektakularnog koncerta Željka Vasića

Ovaj pop pevač, koga podjednako obožavaju sve generacije, svojim najvećim hitovima probudiće emocije prisutnih, a brzim ritmom želju za plesom.

Na svečanom otvaranju Naxi Oaze publika će uživo moći da čuje sve one Željkove hitove, koje svakodnevno sluša na Naxi radiju - Voli me i ne voli me, Svako ima nekog koga nema, Žena kao ti, Pratiš me u stopu, Željo moja jedina, Zauvek, Bez milosti, Nisam od juče.

Na ovom koncertu Vasić će po prvi put izvesti i svoj novi singl Svrati na piće.

- Radi se o brzoj pesmi, idealnoj za leto. Ovo godišnje doba je vreme kada ljudi treba da pozovu što više prijatelja na piće i da se zajedno dobro provedu - kaže Željko Vasić.

Pored koncert Željka Vasića, veliko otvaranje Naxi Oaze obeležiće i koncert Nevene Božović u subotu 5. jula, kao i veliki humanitarni Ζumbathon®, Zumba marathon, planiran za nedelju 6. jul.

Od 4. do 27. jula, posetioci Naxi Oaze imaće priliku da upoznaju brojne poznate ličnosti. U nedelju 6. jula Naxi Oazu posetiće članovi kultnog benda Van Gogh, u ponedeljak 7. jula stiže Sergej Ćetković, a 8. jula Nele Karajlić promovisaće svoju autobiografiju Fajront u Sarajevu.

Koncerti najvećih zvezda domaće muzike, kao i svi ostali sadržaji u Naxi Oazi, biće besplatni za sve posetioce. Za sve informacije o tačnim satnicama i datumima dešavanja posetite portal naxi.rs i Facebook stranu Naxi radija.

makonda-tracker