opasno

Malo je falilo da se u živom programu ONESVESTI: Voditeljki Evrovizije stigli rezultati — POZITIVNA JE

0

Poznata italijanska pevačica doživela je stresan trenutak na pozornici. 

foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Voditeljka ovogodišnjeg takmičenja za Pesmu Evrovizije, svetska pevačica Laura Pauzini objavila je da se u finalu ovog takmičenja umalo onesvestila, kako je prvobitno mislila, od stresa, a naknadno je testirana i utvrđeno je da je pozitivna na virus Korona.

 

 

 Da, zaista nešto nije bilo u redu. Od subote se ne osećam dobro. Mislila sam da je to uzrokovano nagomilanim umorom, ali nije bilo tako. Upravo sam saznala da sam pozitivna na koronavirus zbog čega sam u izolaciji i ne mogu da putujem — napisala je ona na Instagramu.

 

Međutim, sada vam otkrivamo da su problemi počeli još nekoliko dana ranije. Naime, Laura se nije pojavila ni na jednoj probi od čak tri, koliko ih je održano pred samo finale. Tom prilikom, italijanski voditelj Alesandro Katelano, sa kojim je uz Miku, Laura i vodila ovo takmičenje, rekao je novinarima sledeće:

 

1 / 4 Foto: Niels Wenstedt / POOL

 

 Laura neće sa nama danas biti na probi. Ne brinite, nije ništa strašno, samo mora da se odmori, ne oseća se najbolje — rekao je Katelano okupljenim novinarima dan pre samog finala.

 

Umesto Laure, na sceni su bili članovi produkcije, koji su se smenjivali tokom cele probe. Očigledno je da je umetnica i voditeljka osetila prve simptome i pre samog finala, pa je pitanje kako je moguće da je ipak vodila program, budući da su delegacije, sami učesnici, novinari i svi koji su se našli u publici prolazili stroge protokole, testiranja na svaka dva dana i sl.

 

Takođe, pitanje je sada i da li su ostali članovi voditeljskog tima pozitivni na ovaj virus.

 

 

makonda-tracker