lepe vesti

Udaje se Emina Jahović? 14 godina stariji milioner osvojio srce pevačice, a zbog jednog detalja se šuška o svadbi

1

Dugo su se viđali u tajnosti.

Emina i Kurt su već nekoliko meseci u vezi.
Emina i Kurt su već nekoliko meseci u vezi.foto: Milan Maricic/ATAImages

Pevačica Emina Jahović se 2018. godine razvela od Mustafe Sandala sa kojim ima dvojicu sinova Jamana i Javuzaa nakon toga je neko vreme bila u ljubavi s turskim biznismenom Sadetinom Saranom.

 

Ipak, nedavno je pronašla muškarca zbog kojeg bi možda ponovo stala na ludi kamen.

 

Kako prenose domaći mediji, Emina se udaje za Kurta Danijela Santeja.

 

U pitanju je poslovni čovek koji je vrlo uticajan u visokim krugovima, od Emine je stariji 14 godina, u Istanbulu živi otkako se pre dve godine rastao od bivše supruge.

I on, kao Emina, navodno ima dvoje dece, a turski portali pišu i da je naša kantautorka upoznala Santeja sa svojim sinovima i da je on osvojio njihova srca

 

- Obojica obožavaju Kurta! Takođe, i njegovi sinovi Eminu. Svi zajedno su bili na ručku, a potom su se videli još nekoliko puta. Jaman i Javuz su već veliki i shvataju da mama ima pravo na svoj život, pa podržavaju njenu vezu, kao što su i brak oca Mustafe Sandala sa Melis Sutšurup - ispričao je izvor, a preneo Informer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Pevačica je već nekoliko meseci u vezi sa Kurtom i veoma su zaljubljeni.

 

- Srećni su što su upoznali jedno drugo! Santej planira da provede život sa Eminom, pričali su o venčanju, ali ga još nisu zakazali. To je samo pitanje dana, ali mislim da će biti ovog leta - priča izvor blizak paru.

 

Da su odlučili da vezu podignu na novi nivo, svedoči i činjenica da su Emina i Kurt prošle nedelje boravili u Srbiji i da ga je upoznala ga sa porodicom.

 

- Proveli su nekoliko dana u Beogradu, a Emina ga je odvela na svoja omiljena mesta. Potom su otišli u njen rodni grad Novi Pazar, gde se biznismen upoznao sa njenom porodicom - priča izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Pevačica je dugo krila novog dečka, jer nije bila sigurna da je reč o ozbiljnoj vezi. 

 

- Dugo su se viđali u tajnosti u Istanbulu. Bili su i na odmoru na Maldivima, za koji je Santej iskeširao 15.000 evra. Posle tog putovanja, Emina je odlučila da svojim najbližima, majci, bratu, sinovima i prijateljima, prizna da je zaljubljena u Kurta. Otad su počeli da se pojavljuju u javnosti zajedno - kaže izvor, a prenosi Informer.

 

makonda-tracker