kraljica nad kraljicama

Zbog ovoga ju je OBOŽAVALA do kraja života: Ono što je Tina Tarner uradila svojoj SNAJI ni jedna druga SVEKRVA ne bi

0

Legendarna pevačica se prema ženi svog sina ponela kao majka 

foto: EPA /  ALESSANDRO DELLA BELLA
foto: EPA / ALESSANDRO DELLA BELLA

Snaja Tine Tarner Afida Tarner otkrila je za Dejli mejl kako se njena svekrva plašila da će njen sin Roni "ispasti kao njegov otac Ajk", koji je legendarnu pevačicu godinama zlostavljao tokom njihovog šesnaestogodišnjeg braka.

 

- Tina mi je ponekad govorila: 'Ne želiš da ostaneš sa njim. Biće kao njegov otac'. Prilično je retko da majka tako nešto kaže - rekla je franuska pevačica za britanske medije. 

 

U svojim memoarima iz 1986. godine "Ja, Tina", nedavno preminula kraljica rokenrola otkrila je kako joj je bivši muž naneo opekotine trećeg stepena na licu i koristio njen nos "kao vreću za udaranje".

 

 

Njeni strahovi da će Roni naslediti Ajkove nasilne sklonosti skoro su se obistinili, rekla je Afida, priznajući da je sin dvanaestruke dobitnice Gremija u početku pokazivao slične osobine. Ipak, Afida se udala za Ronija 2007. godine. 

 

- U početku je bio kao njegov otac, ali je onda sve postalo jako dobro - rekla je Afida, podsećajući da je svog pokojnog supruga, koji je preminuo od raka debelog creva u decembru 2022. godine u 62. godini, upozorila da će otići ako on se i dalje bude tako ponašao.

 

Ona je objasnila da je zaista želeo da ostane kraj njega. 

 

Tina Tarner je bila legendarna pevačica, ali i veliki čovek
Tina Tarner je bila legendarna pevačica, ali i veliki čovek foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

- Uložio je veliki napor da me zadrži. U početku je bilo veoma teško jer nisam bila voljna da ostanem sa njim - rekla je ona za Dejli mejl.

 

Roni je umro samo nekoliko nedelja nakon dijagnoze raka, ostavljajući Tinu Tarner bez još jednog sina do kraja života. Najstariji sin, Kreg, preminuo je 2018. od samonanete rane iz vatrenog oružja.

 

Tina je takođe usvojila Ikeova dva sina, Ike Jr. i Majkl, iz njegove prethodne veze sa Lorejn Tejlor.

 

- Ako izgubite dete ili voljenu osobu, plakaćete svako jutro i svaku noć - nastavila je Afida.

 

 

Dok je porodica još uvek bila potresena od Ronijeve smrti, Tina je umrla prirodnom smrću u sredu nakon godina zdravstvenih problema.

 

Ona je bila podvrgnuta transplantaciji bubrega 2017. nakon što joj je dijagnostikovan rak creva 2016. godine, a pre toga je doživela moždani udar 2013. Ali njena budistička vera, kaže Afida, ju je održala.

 

- Dugo je bila bolesna, ali je bila i neobično jaka. Borila se za život od 2017. do sada. Znali smo koliko je bolesna, ali je bila toliko dobro da se to nije očekivalo - rekla je Afida o Tini koja poslednje godine života provela je u Švajcarskoj.

 

Ona se nada da će se njena svekrva ponovo spojiti sa decom u zagrobnom životu.

 

Tina Tarner je dala snaji savet koji bi retko koja svekrva dala
Tina Tarner je dala snaji savet koji bi retko koja svekrva dala foto: Profimedia

 

- Nikada nisu imali vremena da se druže, a sada su sve troje zajedno - zaključila je Afida.

 

Iako nije otkrila planove za sahranu preminule muzičke legende, pohvalila je Tininog supruga, Ervina Baha, jer kao što se on brinuo o pevačici, sada se brine i za sahranu.

 

Bah, dugogodišnji muzički direktor, oženio se Tinom 2013. nakon dugogodišnje veze.

 

 

makonda-tracker