• <b> 10. Tru Tompson – 5 miliona dolara </b> 
Ćerka rijaliti zvezde Kloi Kardašijan i košarkaša Tristana Tomsona navodno je ponosna vlasnica pet miliona dolara, koje ima zahvaljujući svojim roditeljima.
  • <b> 9. Suri Kruz – 5 miliona dolara </b> 
Sedamnaestogodišnja Suri Kruz ćerka je holivudskih zvezda Toma Kruza i Kejti Holms, a poznato je da će deceniju nema nikakav kontakt sa ocem jer su njena majka i ona napustile sajentološku crkvu, kojoj je glumac odan. Kada je imala samo pet godina, Suri je bila 21. na listi najbolje odevenih žena na svetu, godinama je nosila titulu najstajliš deteta na planeti, a ima svoj modni blog. Veći deo bogatstva je, međutim, nasledila od roditelja.
  • <b> 8. Alina Mors – 6 miliiona dolara </b> 
Američka preduzetnica koja je pre nekoliko dana napunila 18 godina osnovala je svoju kompaniju Zolli Candy, koja se bavi proizvodnjom slatkiša, Razvila je lizalice bez šećera nazvane Zolipops, bombone Zoli Drops i karamele Zafi Tafi. Ona je najmlađa osoba koja se našla na naslovnici lista Enterpreneur Magazine i dvaput je bila gošća Bele kuće na poziv tadašnje prve dame Mišel Obame.
  • <b> 7. Rajan Guan – 11 miliona dolara </b> 
Dečak Rajan Kadži, čije je pravo prezime Guan, autor je YouTube kanala "Rajanov  svet" (Ryan's World), za decu starosti od 2 do 6 godina. I sam ovaj jutjuber ima 11 godina, a svojim gledaocima pokazuje kako otvara igračke, daje svoje recenzije raznih proizvoda i rado snima svoju porodicu.
  • <b> 6. Valentina Paloma Pino – 12 miliona dolara </b> 
Ćerka glumice Salme Hajek i francuskog milijardera Fransoe Anrija Pinoa ušla je 2020. godine na listu najbogatije dece na svetu i od tada je redovno na njoj. Sama Valentina je internet zvezda, ali veći deo njenog imetka potiče od njenih roditelja.
  • <b> 5. Princ Lui od Velsa – 400 miliona dolara </b> 
"Najsiromašniji" u svojoj užoj porodici, treće dete princa Vilijama i Kejt Midlton peti je u redu za presto, iza oca, starijeg brata i sestre, a ovaj petogodišnjak je impozantnu imovinu koju ima na svoje ime dobio od kraljevske porodice.
  • <b> 4. Stormi Vebster – 726 miliona dolara </b> 
Ćerka rijaliti zvezde i kozmetičkog maga Kajli Džener i repera Travisa Skota dobro je poznato ime na internetu. Vrlo je popularna na društvenim mrežama, a fotografija kojom je otkriveno njeno ime bila je najlajkovanija na Instagramu u tom trenutku, s više od 12,4 miliona lajkova za 12 sati. Ona ima zavidnu kolekciju skupocenih torbica, luksuznu kuću samo za igranje i ne nosi ništa što nije vrlo, vrlo, vrlo luksuzno.
  • <b> 3. Blu Ajvi Karter – 1 milijarda dolara </b> 
Ćerka repera Džej Zija i pevačice Bijonse je njihovo dugo i iščekivano prvo dete, a njeno ime upisano je Ginisovu knjigu rekorda jer je najmlađa osoba koja ima snimljenu pesmu, jer je odmah po rođenju njen glas snimljen za Džej Zijevu pesmu Glory. Ima tek 11 godina, ali već je osvojila Gremija, majka je osnovala brend Ivy Park, nazvan po njoj i smeši joj se velika karijera šta god da odluči da radi u budućnosti.
  • <b> 2. Princ Džordž od Velsa – 3 milijarde dolara </b> 
Prvo dete princa Vilijama i Kejt Midlton trenutno je, iza oca, drugi u redu za britanski tron. Dečak ima tek devet godina, a već je milijarder, u najvećoj meri zahvaljujući bogatstvu kraljevske porodice.
  • <b> 1. Princeza Šarlot od Velsa – 5 milijardi dolara </b> 
Možda je u redu za presto iza starijeg brata Džordža, ali jedina ćerka princa Vilijama i Kejt Midlton uveliko ga na društvenim mrežama i u medijima prevazilazi u popularnosti, pre svega zbog njenih manira, stila i sličnosti s prabakom Elizabetom II. Ona važi za trendseterku među decom i nasledila je majčin tzv. "Kejt efekat", jer se kao i u slučaju Kejt Midlton, rasproda sve što mala Šarlot obuče, u roku od nekoliko dana do meseci.
Šarlot ima samo osam godina, ali ogromno bogatstvo na svoje ime, a zanimljivo je da je, zahvaljujući Sporazumu u Pertu, prva britanska princeza koja je rangirana iznad svog rođenog brata u redu za tron, što princu Luiju daje manje šanse da jednom stavi krunu na glavu.

Ko je najbogatije dete na svetu? Ima 8 godina i 5 milijardi dolara, a ostali na listi najimućnijih nisu joj ni blizu