još jedan?

Čuveni fudbaler optužen za silovanje: Slavna glumica sa kojom je u braku zatražila razvod, a onda mu zadala težak udarac

0

Hakimi je još jedan u nizu slavnih fudbalera koji su optuženi za silovanje. Sada se oglasila i poznata španska glumica, sa kojom je zvanično još uvek u braku, i zadala mu težak udarac. 

Hakimi i Hiba Abouk iz srećnih dana
Hakimi i Hiba Abouk iz srećnih dana foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Samo koji mesec nakon što je poznati brazilski fudbaler Dani Alveš optužen za silovanje, prijavljeno je da se njegov nezvanični naslednik na mestu najboljeg desnog beka u svetu fudbala Ašraf Hakimi  suočava sa istim optužbama.

 

Marokanski fudbaler koji je bio veoma zapažen na Svetskom prvenstvu u Kataru optužen je od strane jedne 24-godišnje devojke. Francuski list  "Le Parizijen" je prvi u javnost izneo ove podatke.

 

Po navodima ovog medija dotična žena je otišla u policiji i navela da ju je Hakimi silovao u svom domu u blizini Pariza..

 

 

Takođe, navodi se da ova devojka nije podnela službenu prijavu, ali je tužilaštvo ipak odlučilo da malo bolje istraži ovaj slučaj.

 

Neimenovana devojka je, kako prenosi pomenuti francuski medij, u policiji izjavila da se njihov susret oteo kontroli. Hakimi je, kako je rekla, protiv njene volje krenuo da je ljubi i skida, nakon čega je ušao u polni odnos sa njom.

 

Devojka ga je tada navodno odgurnula i poslala poruku prijatelju da hitno dođe po nju. Sa druge strane, po ovom pitanju se oglasio i advokat Hakimija, koji je inače nastupa za Pariz Sen Žermen zajedno sa Leom Mesijem i Kilijanom Mbapeom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hiba Abouk (@hiba_abouk_)

 

- Optužbe su lažne. Hakimi je miran i na raspolaganju pravdi - rekla je njegova pravna zastupnica Fani Kolin.

 

No, ubrzo nakon što su ove otužbe procurile u javnost, otkriveno i da se se Hakimijeva supruga, poznata španska glumica Hiba Abouk, razvodi od njega. 

 

Iako je vest o razvodu došla do medije tek kad je isplivao i ovaj slučaj, lepa glumica koja je 13 godina straija odHakimija, izjavila je da je odluka o razvodu pala pre optužbi za silovanje. 

 

 

- Posle odluke o razvodu, prestali smo da živimo zajedno, i to se sve desilo pre ovog slučaja. Još čekamo da završimo celu proceduru oko razvoda. I teško mi pada da uz sav bol koji jedan razvod nosi sa sobom moram da se nosim i sa ovim - rekla je glumica sa kojom Hakimi ima dvoje dece.  

 

Ona je navela da se nada da će nadležni organi u potpunosti istražiti slučaj i da će sve biti po Zakonu, međutim jasno je naglasila da je u ovakim slučajevima uvek na strani žrtve. 

 

Mnogi su tu njenu izjavu protumačili kao težak udarac njenom uskoro bivšem mužu.

 

 

 

makonda-tracker