kraljica

Zašto je Šakira vratila vešticu na terasu? Razlog je URNEBESAN, žene širom sveta joj zbog ovoga "skidaju kapu"

0

Pevačica je privukla pažnju radoznalim predmetom na svojoj terasi

foto: CRY-Olivier Huitel-Luis Sanchez. / The Photo One / Profimedia
foto: CRY-Olivier Huitel-Luis Sanchez. / The Photo One / Profimedia

Od kada su se Šakira i Đerad Pike razdvojili sredinom 2022. godine, bilo je mnogo svađa između para, kao i između pevačice i porodice bivšeg fudbalera.

 

Bilo je pesama, izjava, kontroverznih video zapisa, pa čak i radoznalih predmeta u kući i van nje.

 

Što se poslednjeg tiče, Šakira je pre nekoliko meseci stavila vešticu na balkon svog doma, koja gleda na balkon Pikeovih roditelja.

 

 

Kolumbijka je odlučila da na kratko skine vešticu, ali ju je pre nekoliko dana ponovo vratila. Tada su svi mediji bili preplavljeni ovom vešću, ali niko nije mogao ni da nasluti zbog čega je to Šakira ponovo uradila.


Nakon mnogih glasina i nagađanja konačno je otkriven razlog zbog kojeg je Šakira odlučila da vrati vešticu koja gleda na kuću Monserat Bernabeu i Žoana Pikea.

 

Očigledno, Šakira je ponov odlučila da se sveti, a povod je to što je saznala da su je njena svekrva i Klara Čia, Pikeova nova devojka, nazivale vešticom.

 

 

Kao rezultat toga, Šakira je htela da im stavi do znanja da je svesna tog nadimka i da je zato postavila vešticu na svoj balkon.

 

Prema rečima izvora bliskog pevačici, njena deca su upozorila Šakiru na novi nadimak.

 

- Pike ima hrabrosti da kaže da želi da zaštiti svoju decu dok dozvoljava svojoj porodici da vređa Šakiru pred njima - dodaje je izvor.

 

Šakiru svekrva nazvala vešticom i dobila jednu koja gleda u njenu kuću
Šakiru svekrva nazvala vešticom i dobila jednu koja gleda u njenu kućufoto: RaúL Terrel / Zuma Press / Profimedia

 

Mnogi smatraju da ni jedan čin, ni jedna osvetnička pesma ne može da bude dovoljna osveta za ono što je ova toksična porodica uradila Šakiri.

 

Ipak, ovo nije jedini problem koji je Šakira imala sa bivšom tazbinom. Drugi se ticao činjenice da se pevačičina čuvena pesma „BZRP Music Sessions #53” glasno puštala u kući, toliko da su njeni svekar i svekrva mogli da je čuju u komšiluku.

 

Šakira je takođe postavila ogradu između imanja, blokirajući put kojem su ranije bile slobodni i otvoreni. 

 

 

makonda-tracker