neverovatno

Podsmeva se, šali ili misli da će joj na ovo aplaudirati? Georgina Rodrigez RAZBESNELA žene jednom jedinom rečenicom

0

Sve što Georgina Rodrigez radi se komentariše, i u dobru i u zlu.

foto: Instagram / Georgina Rodriges
foto: Instagram / Georgina Rodriges

Influencerka i manekenka Georgina Rodrigez je na Instagramu postavila priču koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Partnerka Kristijana Ronalda uvek je u centru pažnje medija.

 

To se nije promenilo uprkos činjenic da je otišla da živi u Saudijskoj Arabiji, gde je Portugalac dobio novi fudbalski ugovor.

 

To je bila radikalna promena za nju i njenu porodicu, ali izgleda da se prilagođava malo po malo, kao što pokazuje na svojim nalozima na društvenim mrežama.

 

Na Instagramu, influenserka ima 47 miliona pratilaca i njene objave su veoma komentarisane. U jednom od poslednjih koje je postavila, izgleda da šalje poruku svima koji je kritikuju.

 

Svima pokazuje projekte kojima je posvećena, navodi da je ambasadorka nekoliko brendova odeće i nakita. Takođe radi i kao model.

 

U svojoj najnovijoj priči postavila je fotografiju na kojoj šeta sa torbom i kafom u ruci, što je zapravo njen "radni dan".

 

 

Ovu sliku je propratila tekstom:

 

- Još jedan divan dan na poslu, da kasnije ne mogu da kažu da bogate žene ne rade.


Mnogi korisnici tvrde da ona sve što ima duguje Kristijanu. Ovi komentari ne idu na ruku Georgini i zato je želela da pošalje poruku svima koji to misle ovako o njoj.

 

Naravno, ova nova poruka lepe Georgine je izazvala dosta kontroverzi na Instagramu, gde su neki podržali Argentinku, dok su se drugi ponovo pozicionirali protiv nje.

 

Ipak, čini se da je bilo više onih koji su želeli da joj upute negativne kritike, a veliki broj njih upravo su bile žene iz svih krajeva sveta. 

 

 

makonda-tracker