da li je previše?

"Kako mu je nešto ovako bolesno palo na pamet?": Aleka Boldvina RAZAPELI na Instagramu zbog fotografije supruge i sina

0

Glumac Alek Boldvin objavio je fotografiju supruge i sina, ali ono što je uznemirilo korisnike Instagrama je opis koji je dodao. Nakon osuda, glumac je promenio tekst.

Aleka Boldvina su maltene razapeli na društvenim mrežama zbog nedavne objave
Aleka Boldvina su maltene razapeli na društvenim mrežama zbog nedavne objavefoto: Nadja Sayej / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac Alek Boldvin je pre nekoliko dana optužen za ubistvo iz nehata, a sve je to epilog nesrećnog slučaja koji se dogodio prošle godine na snimanju filma "Rust" kada je glumac slučajno upucao direktorku fotografije Halinu Hačins.

 

Njegova prva objava na Instagramu nakon vesti da ga možda očekuje kazna od 18 meseci zatvora ukoliko bude osuđen, izazvala je brojne uglavnom negativne komentare na društvenim mrežama.

 

Naime, Alek je objavio fotografiju svoje supruge i sina, a opis fotografije sve zgrozio:

– Stara fora: Daj da ti izmasiram leđa – napisao je Alek.

 

Ovaj opis je mnoge korisnike Instagrama zgrozio te su mahom svi osudili govoreći da je "seksualno sugestivno".

 

"Prilično čudan komentar na fotografiju svog sina i njegove majke", "Seksualizacija dece je uvek tako čudna, ali da to radiš svom detetu?", "Kako je nešto ovako bolesno moglo da mu padne na pamet?", "Ovaj opis uz objavu je odvratan", bili su samo neki od komentara koji su oštro osudili reči Aleka Boldvina. 

 

Glumcu se očigledno nije svidelo što je ovoliko pažnje izazvao naizgled bezazlenom porodičnom fotografijom, pa je čak i pokušao da odgovori silnim komentatorima.


– SAD je zemlja preplavljena mržnjom – napisao je glumac, a onda je i promenio opis ispod objavljene fotografije. 

 

– Prilagodio sam tekst. Valjda zato što...znate... ima toliko toga smeća na Redditu–  napisao je on.
 

 

makonda-tracker