potresno

"Odmah je počeo da me dodiruje, MOLILA SAM GA DA PRESTANE ": Majk Tajson optužen za silovanje

0

Bokser Majk Tajson se ponovo suočio sa optužbama za silovanje.

Majk Tajson
foto: Kirill Kallinikov / Sputnik / Profimedia

Bokser Majk Tajson ponovo se suočava sa optužbama za silovanje, a žena koja ga tereti za ovo delo tvrdi da ju je napastvovao tokom  ranih1990-ih godina.

 

Kako piše u tužbi koja je podneta u Njujorku, bokser ju je silovao u limuzini nakon što ga je upoznala u noćnom klubu Albani, a nakon toga je patila "fizičke, psihičke i emocionalne povrede". Ona traži odštetu od 5 miliona dolara.


Ova optužba se poklapa sa optužbom Deziri Vašington koja je rekla da ju je Tajson Silovao u Indianapolisu.

-Tajson je odmah počeo da me dodiruje i pokušao da me poljubi. Nekoliko puta sam mu rekla ne i zamolila ga da prestane, ali je on nastavio da me napada. Zatim mi je skinuo pantalone i silovao me - ispričala je ona za Daily Mail  dodala kako želi da ostane anonimna kako ne bi imala probleme.

 

Kako je advokat Daren Seilbek istakao, ni sam nije verovao na početku ovoj ženi, ali kada je istražio njene navode uvideo je da su verodostojni. 

 

Poruka je poslata i agenciji koja zastupa Tajsona, pa se očekuje odgovor u narednih nekoliko dana.

 

Podsetimo, Tajson je 1992. godine osuđen na šest godina zatvora i četiri godine uslovno zbog silovanja Dezire Vašington, u to vreme 18-godišnje takmičarke na izboru za lepotu Mis Crne Amerike.

 

Iz zatvora je pušten 1995. godine, nakon što mu je kazna smanjena na tri godine.

 

Uprkos teškom periodu u zatvoru, Tajson je nastavio da se takmiči i borio se sve do 2005. godine kada je otišao u penziju. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker