dobro ga znate

Venčali se nakon 3 meseca veze, kuma im je bila Milica Mitrović: Koji MUZIČAR je bivši suprug Leontine Vukomanović?

0

Pevačicu Leontinu Vukomanović dovodili su u vezi sa mnogim poznatim muškarcima iz sveta muzike, ali je samo jednom rešila da kaže sudbonosno "da". U pitanju je poznati muzičar koga svi (verovatno) dobro poznajete.

Leontina iz prvog braka ima ćerku Luciju.
Leontina iz prvog braka ima ćerku Luciju.foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pevačica, kompozitorka i tekstopisac Leontina Vukomanović svoju karijeru je započela još 1990-ih godina i od tada je autor i izvođač nekih od najpoznatijih pop pesama.

 

Tokom tridesetogodišnje karijere, Leontinu su dovodili u vezi sa brojnim poznatim muškarcima, a Željko Joksimović i Miki Perić su bili samo neki od njih. 

 

Pevačica je samo jednom rešila da "stane na ludi kamen" i to sa poznatim violinistom Filipom Patom. On je odmalena okrenut muzici te je sa samo četiri i po godine počeo da peva u dečjem horu "Kolibri". Tokom godina je izgradio zavidnu karijeru u beogradskim krugovima, ali i u čitavoj zemlji kao violinista i član grupe "Piloti".

Leontina i Filip su se upoznali 2009. godine na takmičenju bendova u jednom prestoničkom klubu. Kako su pisali mediji, Leontina je tada bila predsednica žirija, a Filip se sa svojim bendom takmičio.

 

Ljubav je odmah planula, a njih dvoje su odlučili da se venčaju nakon samo 3 meseca zabavljanja.

‒ Kako godine prolaze, postajemo sve zahtevniji. Ali, kad se sretnu dve Škorpije, plamen nastaje odmah, vatru je nemoguće zaustaviti. Osvojilo me je to što kad sam ga upoznala, kao da sam videla sebe u ogledalu. Imamo sve isto, od životnih navika, smisla za humor, ponašanja ‒ govorila je svojevremeno pevačica. 

 

Sudobnosno da su izgovorili jedno drugom u crkvi svete Petke, a mlada je za kumu izabrala Milicu Mitrović, suprugu Željka Mitrovića. 

 

Nisam htela da se doterujem u salonu, više mi je prijalo da to bude u opuštenoj atmosferi. Kćerke Milice i Željka Mitrovića ponudile su da mi pomognu. U njihovom kutku za igranje, smeštenom u potkrovlju porodične vile, obavila sam neohodne pripreme. Kumice su neprestano bile uz mene. Za tako bitan dan nisam htela da koristim usluge profesionalnih šminkera, već sam se sama našminkala ‒ ispričala je svojevremeno Leontina za HELLO.

Kako se pisalo, venčanicu je odabrala i pre nego što je upoznala budućeg supruga. Radi se o modelu koji je godinama ranije spazila na jednoj reviji, pa je kreatorku zamolila da joj napravi po njenoj meri, u želji da bude svedena i pristojna i po uzoru na filmske dive 1960-ih godina.

 

Godinu dana nakon venčanja su postali roditelji ćerke Lusije

 

Nažalost, Leontina i Filip su odlučili da stave tačku na brak 2013. godine. Od tada se o njenom privatnom životu malo zna, a Filip je 2020. godine treći put stao na ludi kamen. 


 

 

 

makonda-tracker