(FOTO)

Gotovo da su identične: Ko je dvojnica Katarine Radivojević koja se druži sa Slobodom Mićalović i Monikom Beluči?

0

Sloboda Mićalović važi za jednu od naših najlepših glumica koja je osvojila publiku svojim talentom i prirodnošću.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Poznata glumica Sloboda Mićalović je dosta popularna na društvenim mrežama, pa tako vrlo često njene objave postanu tema različitih portala, naročito kada je moda u pitanju.

 

Sloboda je jedna od najlepših prirodnih glumica kojoj se divi i Monika Beluči, a ova svetska diva ima još nešto zajedničko sa našom glumicom.

 

Naime, kada listate Slobodin Instagram, naići ćete na jednu objavu i prvo što ćete pomisliti jeste da su se ona i Katarina Radivojević fotografisale u jednom restoranu.

Međutim, u pitanju je Jelena Kovačević Bošković, šefica recepcije poznatog hotela „Platani“ u Trebinju u kojem radi godinama, a koja se, osim toga što liči na čuvenu Zone, i druži sa njenim prijateljima. Trebinje je postalo poznato nakon emitovanja serije Ranjeni orao, gde Sloboda tumači glavnu ulogu Anđelke, a u njenu čast je sagrađena i popularna Anđelkina kapija.

 

Jelena je više puta ugostila Slobodu, ali i Moniku Beluči i Emira Kusturicu, pa njihovo prijateljstvo uopšte ne čudi, a zanimljivo je da je pomenutu fotografiju komentarisala i slavna italijanska glumica.

 

 

makonda-tracker