(FOTO)

Svi su gledali SAMO U NJIH: Anastasija Ražnatović objavila ZAJEDNIČKU FOTOGRAFIJU sa fudbalerom i ODUŠEVILA Instagram

4

Rođendan Anastasije Ražnatović je ispraćen od strane svih medija, a posebnu pažnju je privukao dolazak njenog dečka Nemanje Gudelja.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Anastasija Ražnatović je pre nekoliko meseci raskinula petogodišnju vezu sa biznismenom Đorđem Kuljićem, a nedugo posle toga je počelo da se sumnja da je otpočela romansu sa Nemanjom Gudeljem.

 

Mada pevačica je već nekoliko puta išla u Sevilju kod fudbalera, a sada je bio red na njega da dođe i upozna njenu porodicu.

Na pomenutom rođendanu Anastasija je okupila celu estradu i mnogobrojne prijatelje, a za atmosferu je bila zadužena Vanja Mijatović, međutim, u jednom trenutku se i Ceca latila mikrofona.

 

Anastasija nije krila oduševljenje što je njen dečko tu sa porodicom, a sada je i objavila prvu zajedničku sliku na kojoj se vidi koliko su zaljubljeni i srećni.

 

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: Instagram/printscreen

Njihovu prvu fotografiju kako se ljube prvo je objavila Aleksandra Mladenović, a potom je i Anastasija rešila da podeli taj srećan trenutak.

 

U ponoć je pevačica duvala svećice, a sudeći po fotografijama, gosti su uživali do ranih jutarnjih sati.

 

1 / 11 Foto: Damir Dervišagić

 

Podsetimo, Nemanja Gudelj je devojci najpre doneo buket ruža, a onda i drugi poklon, luksuzan odmor na Ibici gde će uživati u vili sa bazenima, teretanom, poslugom...

 

 

makonda-tracker