(FOTO)

Ko je sve došao na ROĐENDAN Anastasije Ražnatović? Čestitka Marije Šerifović je OBRADOVALA Gudelja

5

Anastasija Ražnatović je sinoć na spektakularan način proslavila 24. rođendan i okupila brojna imena sa naše javne scene.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović je do detalja isplanirala proslavu rođendana, a svojom crnom čipkastom haljinom je zasenila prisutne.

 

Njen dečko Nemanja Gudelj je došao iz Španije specijalno za ovu priliku i kako bi upoznao Cecu, a poznata imena estrade su se takođe pojavila na glamuroznom slavlju.

Među prvima je stigao Saša Popović sa porodicom, pa je između ostalog otkrio zašto na venčanju njegovog sina nije bilo novinara.

 

- Nikad je nismo videli, nismo je upoznali, sada ćemo je prvi put videti. Naša deca su izrazila želju da bude bez novinara, mi smo koliko - toliko ispoštovali - rekli su Suzana i Saša.

 

Marija Šerifović je došla u društvu Đorđa Davida i kratko je poručila da će Anastasiji poželeti da se uda ove godine.

 

- Anastasiji ću poželeti da se uda u ovoj godini, Ceca mi je rekla da ne bi volela, ali mi se čini da bi ona volela. Ja sam došla da ispoštujem koliko mogu i emigriram - rekla je Marija.

 

Među zvanicama su bile i Vanja Mijatović, koja je bila zadužena za odličnu atmosferu, ali i Katarina Grujić, kao i Saša Matić koji je došao u društvu supruge.

 

- Želim joj da ostane prelepa, nasmejana, pozitivna, jako dobra osoba. Večeras sam došla sa najboljim prijateljem, Marko je u karantinu, sutra je derbi. Ako mi budu tražili sigurno ću se latiti mikrofona - izjavila je Kaća Grujić.

 

Milica Todorović je došla u posebno lepom žutom odelu, a otkrila je i šta misli o mladoj koleginici Anastasiji.

 

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

 

- Uvek prva igram na proslavama dok svi sede, prva ustajem. Anastasiji sam poželela da se dugo družimo, da bude srećna, zdrava, zadovoljna. Tasa je jako talentovana i pravi prijatelj - iskrena je bila Todorovićeva.

 

Među gostima su bili i Sanja Marinković, Aleksandra Mladenović, Mirko Šijan i Bojana Rodić, ali i još mnogobrojni prijatelji.

 

 

makonda-tracker