svaka čast

Dženifer Aniston ne pristaje ni na šta osim na prirodnost u šestoj deceniji: Glumica oduševila fotografijama bez šminke

0

Razdraganu glumicu istanačnog ukusa i jasnog stava publika je upoznala baš u ovom ruhu, te ih nimalo ne iznenađuju njeni potezi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Šarmantna filmska diva Dženifer Aniston decenijama ljubitelje "prekookenaske" kinematografije oduševljava svoju neposrednošću, nepokolebljivim stavovima i prirodnom lepotom koja je s godinama dobila na unikatnosti, prefinjenosti, a samim tim i poruka koju prenosti ima posebnu draž.

 

Anistonova je pobornica ogranske kozmetike, neinvazivnih emulzija i tretmana, a kada god nije pod scenskom šminkom ili snimanjima, ulicama Los Anđelesa šeta bez trunke šminke, što neretko iznenađuje čak i nametljive paparace.

 

Kao po običaju, glumica sa publikom transparentno deli dešavanja iz života, te je pokazala i kako izgleda kada izađe iz kupatila, bez doterivanja i frizure.

 

 

Dženifer je ovim potezom želela i da ohrabri žene, ali i da predstavi svoju novu liniju za negu kose pod nazivom "LolaVie".

 

Iako je proslavila 52. rođendan po mišljenju mnogih, glumica izgleda barem nekoliko godina mlađa, a za to su zaslužni pored genetike i kavlitetna nega, izbegavanje botoksa i pravilan način ishrane, pun fitonutrijenata i proteina.

 

Anistonova je nedavno sumirala i proteklu 2021. godinu, koja je bila protkana danima na setu, druženju sa prijateljima, kućnim ljubimcem, ali i hedonizmom.

Podsetimo, glumica je dar za umetnost nasledila na oca Džona koji je bio istaknuti glumac poreklom iz Grčke, a majka Nensi Dej se takođe bavila glumom i fotografijom.

 

 

 

makonda-tracker