NOVO LICE

Nakon TRI prelepe plavuše u čuveni kviz TV SLAGALICA stiže šarmantna BRINETA: Upoznajte voditeljku Jelenu Simić (FOTO)

2

Simićeva je nedavno dobila drugo dete ali i novu poziciju koja raduje kako publiku, tako i koleginice sa kojima godinama sarađuje.

foto: Instagram
foto: Instagram

Iako je publika navikla na dobro poznata lica nacionalne frekvencije i čuvenog kviza Tv "Slagalica", pored Kristine Radenković, Marije Veljković i Milice Gacin stiže i harizmatična Jelena Simić nakon porodiljskog odusustva, a sada ima novu ulogu iako je godinama deo RTS tima.

 

Jelena je protekle večeri iznenadila publiku koja nikada ne propušta ovo interesantno "takmičenje" znanja i logike, a na društevnoj mreži Tviter mogli su se pročitati pozitivni komentari na njen račun, kao pravo osveženje uobičajenoj ekipi.

 

1 / 2 Foto: RTS printscreen

 

Voditeljka je majka desetogodišnje devojčice Une, a nedavno je na svet donela i dečaka koji je upotpunio porodičnu sreću.

 

"Najgori period je bio za vreme kućne izolacije, tada sam se najviše ugojila. Stalno smo pravili ukusne, ali ne baš lagane obroke. Jela sam testeninu i slatkiše - sve što mi nije bilo neophodno. Zadovoljstvo je prestajalo onog trenutka kada završim obrok, jer onda nastaju mučnine. Presekla sam to, srećom, na vreme. U suprotnom bih sada bila jedna debela, simpatična trudnica. Mišljenja sam da su kilogrami manje bitni. Uravnotežena ishrana je važna, najpre za zdravlje bebe, ali i mame", istakla je nedavno Simićeva za magazin Wannabe.

 

 

 

makonda-tracker