koliko se promenio?

NIJE NASTAVIO DA SE BAVI GLUMOM: Evo gde je i kako danas izgleda Kečina iz serije Neki novi klinci

0

Glumca Stefana Buzurovića, koji je igrao Packeta u čuvenoj seriji na početku dvehiljaditih, i dalje često viđamo, a mnogi se pitaju čime se danas bavi i kako izgleda Igor Bećirić, kojeg smo zavoleli u ulozi Kečine

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Čak 18 godina je prošlo otkad smo uživali u prvoj epizodi serije "Neki novi klinci", u kojoj su se, od muškog dela glumaca, posebno istakli Igor Bećirić i Stefan Buzurović. Gotovo da nije bilo tinejdžerke koja nije prikovana za ekran čekala početak nove epizode kako bi uživala u dogodovštinama odeljenja VIII-3 i šarmu Kečine i Packeta.


Stefan Buzurović ostao je pred očima javnosti i nakon emitovanja čuvene serije — danas je uspešan TV voditelj i pozorišni i televizijski glumac i u braku je s koleginicom Danijelom Buzurović, s kojom je dobio dvoje dece: dečaka Nestora i ćerkicu Klaru.

 

Međutim, o Igoru Bećiriću, glumcu koji je igrao Packetovog najboljeg drugara, manje se zna.

 

foto: Youtube Printscreen

On radi kao PR menadžer, ali se ne pojavljuje često pred kamerama.


Ni ne čudi što su mu one pomalo dosadile: još kao dete je vodio legendarnu emisiju "Pazi, sveže obojeno", a potom još nekoliko emisija.

 


On je svojevremeno istakao da ga brojni uspesi, koji su ga zadesili jako mladog, ni najmanje nisu promenili.

 


Njemu i Stefanu Buzuroviću putevi su se razišli nakon snimanja serije "Neki novi klinci", a pre nekoliko godina su se sreli, a tu se zadesio i Aleksandar Srećković Kubura, koji je igrao njihovog nastavnika. Buzurović je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju koja je tom prilikom nastala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????? ????????? ???????? (@mr.buzzzz) on

makonda-tracker