oprezna je sa novcem

PEVAČICA JE PRODALA OČEVO IMANJE KOJE JE NASLEDILA: Kija Kockar priznaje u koji biznis će uložiti sa majkom Nadicom!

1

Kija ulaže u nekretnine, te sada ima plan za novi biznis.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Pevačica Kristina Kija Kockar odlučila je da proda nasledstvo od oca u Zrenjaninu i ulozi u novi biznis, što je i sama potvrdila.

 

"Pošto je Zrenjanin mali grad, Kija nije želela da ušteđevinu koju ima ulaže tamo. Zato je ipak presekla, pa restoran i imanje stavila na prodaju. Ubrzo ih je prodala i taj novac ostavila po strani. Razmišlja da kada Nadica izađe iz "Zadruge", sa novcem koji tamo zaradi i ovim, otvore jedan restoran u Beogradu koji će njena majka da vodi, s obzirom na to da ima iskustva u ugostiteljstvu. Tako će sebi da obezbede svakodnevna primanja. Kako je i sama neko ko ne voli da se rasipa sa novcem, Kija pametno svaki evro ulaže ili u nekretninu ili u automobil. U Beogradu za sada ima dva stana, tako da joj još jedan ne treba, ali zato restoran je njihova budućnost" - kaže izvor upućen u celu priču.

 

Kija Kockar
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kockareva je navodnu priču potvrdila, te je sada sve jasno.

 

"Da tačno je. Prodala sam to. Dosta je ulaganja trebalo u restoran i celo imanje i nisam imala ambicije da otvaram bilo šta u Zrenjaninu jer tamo nema zarade. Još uvek imam tamo trosoban stan i dovoljno mi je to u Zrenjaninu" - istakla je Kristina.

 

 

makonda-tracker