da li ste znali?

DA LI BISTE PREPOZNALI OVOG PRESLATKOG DEČAKA? Danas je poznati pevač, a njegove pesme spajaju region! (FOTO)

0

Pevač je podelio fotografiju iz detinjstva i oduševio je publiku.

foto: Printskrin
foto: Printskrin

Pevač Hari Mata Hari godinama osvaja publiku fantastičnim numerama, 

 

a o privatnom životu retko govori za medije, te je sada na društvenoj mreži Instagram podelio fotografiju iz detinjstva.

 

"Porodica je kompas koji nas vodi. Ona nas inspiriše da dosegnemo velike visine, i teši kada povresemeno padnemo” Bred Henri", napisao je uz fotografiju Hari na kojoj su on, sestra i majka.

 

 

Pred proslavu svog 60. rođendana za Kurir je ispričao sve o svojim ljubavima, pesmama i neostvarenim željama.

 

"Na svet sam došao 16. januara 1961. godine kao drugo dete oca Reufika, mehaničara, i majke Zlate, koja je radila kao blagajnica. Najzanimljiviji događaj u mom detinjstvu vezan je za moje rođenje, jer me je tata ukrao iz bolnice", rekao je sarajevski pevač.

 

"Prvo što pamtim bio je zvuk violine, sevdalinska nošnja i puna kuća ljudi. Moj deda Mehmed Aga Varešanović bio je čuveni pevač sevdalinki, odrastao sam uz njegovu violinu i smatram da mi je on preneo iskrenu ljubav prema muzici. Kad god bi se okupila cela familija, stavljali bi me na kaljevu peć da slušaju i gledaju čudo od deteta jer sam pevao sevdalinke i redovno pravio šou-program. Nekad je bila u našoj kući atmosfera kao u filmu "Ivkova slava", završava pevač.

 

Hari Mata Hari
foto: Zorana Jevtić

 

makonda-tracker